De ce mi-am cumparat un fotoliu de masaj Tokuyo [P]

In urma cu 1 an mi-am dat seama de faptul ca imi solicit prea mult organismul si ca nu ii ofer relaxarea de care are nevoie. Munceam la birou uneori chiar si 10-12 ore. Ajungeam acasa epuizata si total lipsita de energie. Cand ajungeam acasa, mancam putin si ma bagam in pat. De multe ori nu reuseam sa adorm si ma foiam prin pat ore intregi. Atunci mi-am dat seama de faptul ca e momentul sa fac o schimbare si ca trebuie sa gasesc o modalitate prin care sa ma relaxez.tokuyo

Am intrebat in stanga si indreapta pentru a afla ce metoda de relaxare prefera prietenii mei. Trei dintre colegele mele de munca aveau acasa fotolii de masaj. Una dintre ele m-a invitat la ea pentru a vedea cat de fain e un astfel de fotoliu. Avea un fotoliu de masaj cumparat de pe tokuyo.ro, un fotoliu de masaj TC-710 Oxygen. Am petrecut in respectivul fotoliu 20 de minute si au fost unele dintre cele mai relaxante 20 de minute din viata mea.

In urma acestei experiente, am intrat si eu pe site si mi-am comandat un astfel de fotoliu. Mi-am dat seama de faptul ca e tot ce am nevoie pentru a ma relaxa pe deplin.  Acum sunt mult mai relaxata. Ajung seara acasa, petrec 15-20 de minute in fotoliu de masaj si ma simt mult mai bine, mult mai relaxata. Somnul meu e mult mai linistit acum si sunt tot mai energica.  Fotoliu de masaj TC-710 Oxygen e un fotoliu de masaj care are 10 programe de masaj prestabilite, un fotoliu de masaj cu importante functii care ajuta la relaxarea intregului organism.  Cea mai deosebita functie a acestui model este functia Oxygen. Aceasta oxigeneaza zona superioara a utilizatorului, ceea ce duce la o stare de bine, la relaxare si la o circulatie a sangelui mai buna.

Fotoliu de masaj TC-710 Oxygen poate fi achizitionat de pe tokuyo.ro. Tot de aici mai poti achizitiona si fotoliu de masaj Tokuyo TC-688 sau Tokuyo TC-677, modele deosebite, cu functii utile.  Eu mi-am cumparat acest fotoliu de masaj pentru ca voiam sa am o stare generala mai buna, pentru ca voiam sa ma relaxez si sa ma simt mai plina de viata, ceea ce am reusit. Daca si tu vrei sa ai parte de astfel de beneficii, cumpara-ti un fotoliu de masaj de pe tokuyo.ro.

Leave a Reply