(P) Cataloagele de produse Arabesque

La ora actuala, pe piata materialelor de constructii si amenajari interioare sau exterioare, exista numeroase companii de profil, fiecare avand oferte variate si preturi pe masura. Majoritatea acestor companii reprezinta francize ale unor brand-uri internationale, care si-au deschis astfel reprezentante si in tara noastra. Din pacate, nu exista decat prea putine companii cu capital integral romanesc, care sa comercializeze si produse autohtone.

Dar dintre toate aceste companii, Arabesque reuseste sa se evidentieze, nu numai datorita produselor de cea mai buna calitate, dar mai ales preturilor foarte accesibile. In plus, Arabesque, prin cele 19 centre comerciale deschise in tara, vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, fie ca sunt persoane fizice sau companii, oferind produse si servicii de exceptie. Produsele pot fi comandate si on-line, pe site-ul companiei si va vor fi livrate in cel mai scurt timp (maxim 48 de ore), direct la domiciliu sau pe santierul dumneavoastra.

 Tot ce au de facut clientii este sa isi aleaga produse din catalogul Arabesque si sa plaseze comanda direct on line. Cataloagele Arabesque virtuale sunt disponibile atat pe pagina oficiala a companiei, cat si pe alte site-uri partenere, cu care colaboreaza retailerul. Din cataloage puteti afla care sunt promotiile lunii, ce reduceri de pret au anumite produse, cat si o scurta descriere a acestora. Pentru a gasi mai usor produsele de care aveti nevoie, pe pagina oficiala a companiei cataloagele sunt impartite in functie de domeniul de destinatie: feronerie si accesorii pentru mobilier, panouri sandwich si echipamente electrice.

Cataloagele cu produse Arabesque sunt diferite, in functie de regiunea de amplasare a magazinelor. Veti gasi oferte exclusive in functie de zona, de exemplu exista cataloage pentru Pitesti (cel mai recent inaugurat centru comercial, destinat persoanelor fizice), Craiova, Oradea, Galati, Constanta, Bihor, etc. In interiorul cataloagelor, fie cele tiparite pe hartie, fie cele pe care le gasiti pe Internet, produsele sunt grupate in functie pe categorii: gresie si faianta, PAL, parchet, scule si unelte, mobilier, sanitare, constructii, etc. Fiecare catalog este insotit si de recomandarile companiei, cat si de cele mai bune oferte ale momentului, adica produse care au cel mai mic pret de pe piata la momentul respectiv.

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply