(P) Ce am facut pentru a-mi cumpara un apartament perfect

Unii spun ca nu exista perfectiunea, insa, eu cred ca am reusit sa imi cumpar apartamentul perfect. Si nu, nu e apartamentul perfect pentru oricine, ci e apartamentul perfect pentru mine. De mult timp urmaream ofertele de vanzare apartamente Sibiu  si asteptam sa am banii necesari pentru a incepe toate demersurile necesare achizitionarii unui apartament.banner_1Nu am vrut sa imi cumpar un apartament inainte de a avea o mare parte din suma. Chiar daca fac economii de mult timp, s-a meritat. Acum, chiar daca am facut o rata pentru a-mi cumpara apartamentul sunt linistita. Din start mi-am propus sa imi cumpar un apartament nou. Sunt o multime de apartamente noi Sibiu  foarte frumoase si care au un pret bun. Am vrut un apartament nou deoarece apartamentele noi sunt in blocuri construite cu materiale de calitate, sunt mai spatioase si mai sigure. In plus, mi-am putut alege gresia, parchetul, lavabilul, etc.

Cand mi-am cumparat noul apartament am vrut sa fie intr-o zona cat mai linistita. Multi ani am locuit in centrul orasului si acum cred ca a venit momentul sa fiu mai linistita, sa nu mai aud mereu masini si galagie. Am gasit apartamente noi Sibiu intr-o zona care mi-a placut maxim. E o zona perfecta din punctul meu de vedere.

Am mai tinut cont si de modul in care e compartimentat apartamentul. Multe din apartamentele noi au bucataria deschisa. Eu personal nu agreez bucatariile deschise. Imi place sa am o camera destinata gatitului, fara a face miros in toata casa. Imi place sa pregatesc totul in voie cand am musafiri, fara a fi toti cu ochii pe mine. Am gasit un astfel de apartament si e perfect pentru mine.

Si pretul a contat, insa din start mi-am dat seama ca atunci cand e vorba de oferta de vanzare apartamente Sibiu trebuie sa ma astept la un pret destul de mare, mai ales ca am vrut un apartament nou. Apartamentul gasit de mine cu autorul agentiei imobiliare NewConceptLiving mi-a convenit perfect si din punct de vedere al pretului.

Eu mi-am gasit apartamentul perfect. Ti-l poti gasi si tu daca iti stabilesti din start anumite criterii si daca apelezi la ajutorul unei agentii imobiliare Sibiu de incredere, asa cum e NewConceptLiving.

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply