Ce anvelope de iarna sa achizitionezi daca ai o masina sport

Modelul Pilot Alpin PA4 reprezinta anvelope de iarna de performanta premium, dezvoltate sa intampine necesitatile soferilor entuziasti, care pot intalni drumuri mai greu de parcurs din cauza ninsorilor abundente, atunci cand se afla la bordul unor masini sportive ultra-moderne, precum niste sedan-uri sau coupe-uri, in conditii de temperaturi joase extreme, zapada si gheata. In afara de asigurarea unui consum economic de combustibil prin realizarea obiectivelor de rezistenta redusa la rulare cu ajutorul tehnologiei Green-X, noile cauciucuri MIchelin  Pilot Alpin PA4 sunt destinate sa indeplineasca cele mi exigente criterii de siguranta.

cauciucuri sport michelinLinia de anvelope pentru turisme PA4 create de francezii de la Michelin se bazeaza pe inovatii la nivel de structura interna a pneurilor. Banda de rularea este imbunatatita cu compusi de cauciuc din silica in combinatie cu ulei de floare imbogatit cu heliu, care isi mentin flexibilitatea marita chiar si la temperaturi foarte mici, oferind o tractiune inalta. Compusii tehnologici sunt introdusi intr-un design care mizeaza pe un profil asimetric al caii de rulare, cu model cu santuri si striatii in densitate mare, tridimensionale. Rezultatul: imbunatatirea manevrelor de franarea, accelerare si un control mai precis al directiei.

Structura interna a anvelopei cuprinde benzi de otel gemene consolidate cu tehnologia FAZ care plaseaza filamentele cordonului de poliester infasurat in spirala pe sub banda de rulare pentru a asigura stabilitate, manevrabilitate de incredere si o deplasare confortabila la viteza mare. Aceste anvelope radiale intampina cerintele severe de echipare pe durata sezonului rece, fiind branduite cu simbolul fulg de nea. Indicatorii de zapada sunt modelati in santurile benzii de rulare, pentru a informa soferul despre reducerea tractiunii pe zapada si gheata, atunci cand adancimea profilului devine mai putin eficienta pe astfel de suprafete.

Specialistii auto va recomanda sa montati anvelope Pilot Alpin PA4 exclusiv in set complet (4 cauciucuri), argumentand prin faptul ca vehiculele ar trebui mereu sa fie echipate cu anvelope apartinand aceluiasi model pentru fiecare roata. Datorita tractiunii exceptionale furnizate la deplasarea pe zapada si gheata, aceste pneuri pentru turisme trebuie sa fie utilizate in format de 4 pentru a asigura un control optim al vehiculului.

Desi nu pot fi catalogate drept anvelope run-flat, modelele care contin marcajele MOExtended sau MOE pe flanc, ofera caracteristici asemanatoare acestora, ele dispunand de extinderea mobilitatii pentru o perioada temporara, dupa ce a survenit o gaurire care a determinat pierderea presiuni.

In concluzie, puteti monta cu incredere anvelope create de Michelin pe durata sezonului de iarna, linia Pilot Alpin PA4 cuprinzand si dimensiuni care ofera indici mari de viteza, fiind ideale pentru dotarea masinilor sportive!

This entry was posted in diverse.

Lasă un răspuns