(P) Manichiuri de Halloween care pot rivaliza cu orice costum

Cu toate ca Halloween-ul este o sarbatoare mai larg raspandita in lumea occidentala, foarte multi romani au inceput in ultima perioada sa o serbeze, prilej cu care se costumeaza in tinute inspaimantatoare, iar makeup-ul joaca un rol important. Nici manichiura in acelasi stil nu lipseste, fiind unul dintre accesoriile perfecte pentru a intregi un look de vrajitoare, de zombie sau alta creatura din lumea monstrilor.

In continuare, daca sunteti in pana de idei si nu vreti ca unghiile voastre sa aiba acelasi model ca al altor personaje din lumea fantastica, va vom indica cateva modalitati prin care puteti obtine o manichiura cu adevarat unica si potrivita pentru ultima zi a lunii octombrie. Daca nu aveti timp disponibil pentru a elabora un model mai complicat de unghii de Halloween, puteti vopsi unghiile cu un strat de oja sau lac semipermanent de culoare inchisa mata sau lucioasa. Manichiura neagra pe unghiile super-lungi si ascutite este in general considerata vulgara, insa cu aceasta ocazie speciala, poate fi solutia perfecta de a completa o vestimentatie de femeie-vampir, femeie-pisica etc. sau un look cu accente goth sau grundge.

Anul acesta, in cadrul Saptamanii Modei de la New York, am putut admira o multime de trenduri in materie de haine, dar si de manichiura. Ca intotdeauna, colectia lui Vivienne Westwood a avut acel “ceva” inspirat din cultura punk. Manechinele cu buze de rosu sangeriu si unghii care pareau sa pastreze urme de muscaturi au defilat pe catwalk, starnind reactii de uimire. Combinatiile cromatice argintiu – auriu sau argintiu – negru au fost de asemenea la inaltime.

manichiura

In functie de personajul pe care vrei sa il intruchipezi la petrecerea de Halloween, de asistenta hot sau de dama-arlechin zglobie, merita sa accesorizezi tinuta cu o manichiura in acelasi stil. Nu este nevoie sa iti pui unghii cu gel neaparat. Dar daca optezi pentru unghii false, te sfatuim sa incerci noile lacuri semi-permanente GELeration. Daca nu vrei sa fii nici nevasta lui Frankestein, nici zombie sau joker, ci doar sa fii “in atmosfera”, poti desena un model cu dovleci pe unghii, o manichiura french inversata cu luna insangerata, frunze stilizate sau flacari, contururi de scheleti etc.

This entry was posted in diverse.

Lasă un răspuns