Unicitatea unei verighete poate fi obtinuta prin personalizarea modelului [P]

Daca nu esti sigur ce model de verighete sa alegi de la bun inceput, nu te grabi sa mergi in magazine. Mai degraba, fiindca totusi este vorba de un inel simbol al dragostei eterne, incearca sa iti imaginezi cateva lucruri, gandeste-te cum ai vrea sa fie, ce culoare sa aiba aurul, daca vrei sa fie o banda simpla sau cu model. Acum, deoarece tehnologia cu laser de ultima ora face posibila gravarea oricarui text preferat, poti opta pentru o pereche de verighete personalizate de lux, lucrate in fabrica ATCOM.verighete

O banda de aur simpla este exact ca o panza goala, care asteapta sa fie pictata. Doar imaginatia este limita, asa ca poti “sonda” dupa acel ceva care sa capteze esenta relatiei, acel ceva care defineste doua persone ca cuplu. Pe langa gravarea inelelor de casatorie, poti tine cont si de varietatea de finisaje disponibile – mate sablate de gheata, mate satin fin, lucioase etc.

Cuplurile non-conformiste au tendinta sa aleaga design-uri inedite pentru inelele de nunta. De exemplu, benzi din aur care zici ca au imprimate amprentele partenerilor. Este cu siguranta un model spectaculos, pe care nu il intalnesti zi de zi. Verigheta juramant este de asemenea o bijuterie aparte, fiind acel inel care contine un mesaj puternic, o declaratie la un timp etern, caligrafiata sau inscriptionata cu un stil de scris preferat.

In noua era, cea a selfi-urilor si chat-ului rapid, imaginile si simbolurile cad adesea prada uitarii, la fel de repede cum apar. Cand chiar si cel mai elocvent tweet este “ingropat” sub muntele de alte zeci de postari, cum am putea sa imortaliza altfel momentele frumoase sau expresiile, gandurile si versurile care au o anumite semnificatie, decat prin gravarea lor, astfel incat sa le putem privi mereu si reflecta asupra lor?! Prin metodele de personalizare verighete cu nume sau data, orice cuplu se poate bucura de inele de nunta fara pereche, unice. Unii aleg sa sape motivul infinitului, ca simbol al iubirii vesnice, inimioare, note muzicale, alte semne, citate in limbi straine (de pilda “Who, being loved, is poor?”, citat apartinand lui Oscar Wilde sau “Love conquers all,” apartinand poetului antic, Virgil), versete din biblie. Preferintele in materie de personalizare mai reflecta si schitarea de motive abstracte pe benzile de nunta, initialele literelor numelor mirilor. Noi va sfatuim, ca inainte de a solicita gravarea unui text intr-o limba straina, precum japoneza, chineza, araba sau finlandeza, sa verificati de doua ori traducerea. Mesterul bijutier care se ocupa de gravare este posibil sa nu stie ce anume scrie acolo, asadar aceasta obligatie iti revine in totalitate!

O zi frumoasa!

XOXO

Leave a Reply