Saltele-Online.ro – site-ul de pe care poti cumpara saltele in rate [P]

Mi-am cumparat de curand o saltea  noua. Cea veche deja se uzase. O aveam de mai bine de 4 ani si am zis ca e momentul sa o schimb, mai ales ca acum au aparut tot felul de saltele care ofera un grad ridicat de confort.  Cand m-am hotarat sa imi cumpar salteaua am inceput sa caut pe Internet site-uri care comercializeaza saltele online. Am ales varianta de a cumpara online, deoarece imi e mult mai simplu si gasesc o multime de oferte. In plus, nu a trebuit sa mai umblu prin magazine, cu toate ca mi-as fi dorit sa probez salteaua. Dar, a fost foarte bine si online.saltele

Am ales sa fac achizitia de pe Saltele-Online.ro, deoarece aici am gasit saltele de calitate, la preturi convenabile pentru mine si am putut plati in rate. Intra si tu pe site daca te gandesti sa-ti achizitionezi o saltea.

Cand mi-am cumparat salteaua am avut in vedere o serie de aspecte importante.  Pentru mine a contat foarte mult tipul de saltea. De la Saltele-Online aveam posibilitatea de a alege intre urmatoarele tipuri: cu plasa de arcuri, cu arcuri independente, cu spuma poliuretanica, cu Memory Foam, cu latex si cu materiale bio. Eu am optat pentru o saltea cu Memory Foam. E foarte confortabila si de cand o folosesc, nu mai am dureri de spate.

Dupa ce am ales tipul de saltea, am cautat sa aleg salteaua care sa aiba dimensiuni potrivite pentru patul pe care il am. Din moment ce aveam deja patul, dimensiunile saltelei au fost foarte importante. Dimensiunile patului meu sunt de 140 x 200 cm, deci am ales o saltea cu astfel de dimensiuni.

Atunci cand alegi o saltea, ai in vedere acest aspect si alege dimensiunile potrivite. Ai mare grija, deoarece pe site-urile online e in general afisat prima data pretul la salteaua cu cele mai mici dimensiuni. Insa, cu cat o saltea este mai mare, cu atat este mai scumpa. E si normal acest lucru.

Am tinut cont si de pret, insa, nu extrem de mult, deoarece am ales modalitatea de plata in rate. Da, saltelele de pe Saltele-Online.ro pot fi platite si in rate. Astfel iti vei cumpara o saltea de calitate foarte buna si nici nu vei simti cand o vei achita. Saltelele pot fi platite in 12 rate fixe, fara dobanda. Ai pe site toate detaliile.

Lasă un răspuns