6 beneficii pe care le aduc sistemele de supraveghere video [P]

Nu iti dai seama de importanta unui sistem de supraveghere pana nu se intampla un eveniment mai putin placut si realizezi ca un astfel de sistem ar fi fost foarte benefic.  Cu toate acestea, nu trebuie sa astepti sa patrunda hotii in casa ta sau intr-un spatiu comercial pe care il detii, ca sa iti instalezi un sistem de supraveghere Seku. Cumpara-l si instaleaza-l acum si asigura protectia spatiului pe care il detii.supraveghere

Daca inca nu esti convins/a sa optezi pentru un astfel de sistem, in cele ce urmeaza vreau sa iti vorbesc de cateva beneficii pe care le au sistemele de supraveghere video.

  1. Sistemele de supraveghere video previn patrunderea hotilor. Nu e vorba doar de faptul ca hotii vor fi vazuti pe camere, ci si de faptul ca acestia evita de cele mai multe ori spatiile comerciale sau locuintele care sunt supravegheate video.

  2. Daca ai o asigurare pentru casa sau afacerea ta, trebuie sa stii faptul ca instalarea unui sistem de supraveghere video va diminua cuantumul politei de asigurare. Asadar, vei economisi si bani.

  3. Instalarea unui sistem de supraveghere video este dorita si pentru faptul ca ai dovada celor intamplate, atat in timp real, cat si inregistrat.

  4. Daca ai instalat un sistem de supraveghere video ai si beneficiul faptului ca poti vedea oricand ce se intampla la locul respectiv. Astfel, poti merge oricand in concediu fara stres, deoarece in orice moment, cu ajutorul conexiunii la Internet poti vedea ce se intampla.

  5. Sistemele de supraveghere video instalate la locul de munca previn si evenimentele neplacute care pot aparea in legatura cu angajatii. Acestia vor avea grija ce anume fac la locul de munca, nu vor comite fraude, acte violente sau alte tipuri de comportamente interzise la locul de munca.

  6. Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, obliga anumite categorii de societati comerciale/institutii, sa opteze pentru un sistem de supraveghere. De exemplu, „Conducatorii unitatilor care detin bunuri, valori, suporturi de stocare a documentelor, a datelor si informatiilor cu caracter secret de stat sunt obligati sa asigure paza, mijloacele mecano-fizice de protectie si sistemele de alarmare impotriva efractiei in locurile de pastrare, depozitare si manipulare a acestora, precum si in locurile unde se desfasoara activitati care au un asemenea caracter.” Asadar, instaland un sistem de supraveghere video avizat de Directia Generala de Politie a Municipiului in care iti desfasori activitatea, respecti si prevederile legale.

Acestea sunt o parte din beneficiile pe care le ai daca alegi sa instalezi un sistem de supraveghere pentru afacerea/locuinta ta.

One comment

  1. Lamiita Petre says:

    UNeori, o camera de supraveghere mai vine si in ajutorul vecinilor sau al altor evenimente petrecute din intamplare in zona respectiva. Mi-ar placea ca si autoritatile locale sa se implice cat mai mult in amplasarea unor astfel de camere .

Lasă un răspuns