Ce informatii trebuie sa contina o carte de vizita [P]

Daca ai o afacere pe care o detii, indicat ar fi sa ai mereu la indemana o carte de vizita pe care sa o oferi celor interesati de produsele si/sau serviciile tale. Trebuie sa ai mereu carti de vizita la birou, in portofel sau in masina. Nu se stie niciodata cand e nevoie de ele.
Daca nu ti-ai comandat pana acum carti de vizita, poate ar fi momentul sa intri pe www.carti-vizita.org si sa-ti comanzi. carti vizita
Cartile de vizita sunt foarte utile, deoarece astfel iti poti face cunoscuta afacerea mai usor.
Cartile de vizita trebuie realizate cu atentie si responsabilitate. Ele nu pot fi create la voia intamplarii. Trebuie sa ai in vedere faptul ca sunt anumite informatii pe care trebuie sa le treci in mod obligatoriu pe o carte de vizita:
Numele si prenumele tau/al firmei. Persoana care primeste respectiva carte de vizita trebuie sa stie in mod clar cui ii apartine.
Profesia. E posibil ca o carte de vizita care iti apartine sa ajunga in posesia unei persoane care nu te cunoaste. Insa, daca ai scrisa profesia, cand va avea nevoie de serviciile oferite de tine va sti sa te caute.
Numarul de telefon. Numarul de telefon este absolut necesar pentru cei care vor sa ia mai usor legatura cu tine.
Adresa de e-mail. Sunt persoane care intr-o prima faza nu vor sa te contacteze telefonic. O adresa de e-mail le va fi foarte utila. Ai in vedere sa iti verifici frecvent mail-ul pentru a raspunde prompt celor interesati.
Sunt si informatii optionale pe care le poti adauga pe o carte de vizita:
Profilul online. Daca folosesti o retea de socializare pentru afacerea pe care o ai, ar fi bine sa treci respectiva adresa pe cartea de vizita.
Website sau blog. Si astfel de informatii pot fi trecute pe cartea de vizita pentru persoanele care vor sa te cunoasca mai bine sau sa afle mai multe detalii despre produsele/serviciile pe care le oferi.
Poza. Sunt persoane care vor si poza pe cartea de vizita. Nu e o idee rea. Insa alege cu grija poza.
Ia in calcul toate aceste lucruri si asigura-te de faptul ca vei avea o carte de vizita care te reprezinta. Daca vrei sa iti comanzi carti de vizita mai deosebite, carti de vizita de lux, Tipo Media iti sta la dispozitie. Pentru mai multe detalii legate de cartile de vizita de lux de la Tipo Media, intra pe INKU.ro. Cei de la INKU (http://inku.ro/) sunt cu adevarat profesionisti.

Leave a Reply