Ceasurile din lemn- un nou trend in moda accesoriilor [P]

Lemnul este un material natural, frumos si versatil, ce poate lua practic orice forma. Probabil ca din acest motiv a fost folosit chiar si pentru fabricarea unor ceasuri din lemn. Si nu vorbesc despre ceasurile masive de perete, cu pendula, care aveau carcasa confectionata din lemn, ci despre ceasuri de mana, elegante si rafinate, care sunt confectionate din lemn.ceas Colectia de ceasuri Timewood este cu adevarat impresionanta. Carcasa si cureaua ceasurilor din aceasta colectie sunt confectionate din lemn de santal, lemn zebra (din familia arborelui de Caju) sau artar, iar aspectul este unul deosebit. Geamul din cristal mineral dezvaluie cadranul simplu, dar elegant, pe care apare logo-ul companiei, o frunza de artar. Mecanismul ceasurilor din aceasta colectie este japonez, provenind de la renumitul brand Citizen- Miyota.
Ceasurile din lemn sunt hipoalergenice datorita materialului natural din care sunt confectionate, astfel incat pot fi purtate in siguranta si de catre persoanele care fac usor alergii sau dermatite la contactul cu metalul sau nichelul. Nici daca patrunde umezeala in dreptul curelei sau sub cadranul ceasului nu vor aparea neplaceri. Fiind un material natural, lemnul lasa pielea cu care intra in contact sa respire si previne transpiratia. De asemenea, acest gen de ceasuri este recomandat si pentru copii, nu numai pentru adultii care au pielea mai sensibila sau sufera de reactii alergice.ceas
Un ceas de lemn din colectia Timewood cu siguranta nu va trece neobservat, iar dumneavoastra veti reusi sa impresionati cu un asemenea accesoriu inedit si in acelasi timp eco. Nuantele lemnului din care sunt confectionate carcasele si bratarile ceasurilor Timewood variaza de la bej si pana la culori intense de roscat. Fibra vizibila a lemnului confera acestor ceasuri un farmec aparte, facandu-le sa se faca remarcate cu usurinta.
Colectia de ceasuri Timewood este acum accesibila si in Romania pe site-ul bestwatch.ro, de unde puteti achizitiona doar ceasuri originale, provenind de la brand-uri foarte populare si apreciate. Comenzile plasate pe site, care depasesc suma totala de 100 de lei, beneficiaza de livrare gratuita oriunde in Bucuresti, iar comenzile in cuantum de peste 300 de lei vor fi livrate gratuit oriunde in tara, prin intermediul firmelor de curierat.

Leave a Reply