De unde pot cumpara online ceai de ghimbir [P]

Imi place ca din cand in cand sa mai beau ceai de ghimbir . La inceput il cumparam de la un plafar din apropiere. Apoi insa, m-am mutat si nu aveam nici un astfel de magazin prin zona in care stau si m-am gandit la o varianta mai simpla si anume un magazin online. Astfel am gasit un magazin online Puterea Plantelor  si am inceput sa cumpar de aici ceai de ghimbir.
PutereaPlantelor.ro este un magazin care are o multime de produse naturiste si bio, nu doar ceai de ghimbir. De-a lungul timpului am cumparat si alte produse de aici. ghimbir
Cand am fost racita in iarna, mi-am cumparat sirop de ghimbir cu lamaie. M-a ajutat foarte mult si am trecut mai repede peste raceala. Siropul de ghimbir cu lamaie nu este benefic doar in cazul racelii. El poate fi consumat si pentru digestie, diminuarea starilor de greata sau energizare. Are un gust foarte placut si poate fi chiar si diluat cu apa. Acest sirop pe care eu l-am cumparat de la PutereaPlantelor.ro nu are adaos de zahar si este fabricat din ingrediente selectate atent din agricultura ecologica si din paduri curate si nepoluate.
Tot de pe acest site mi-am mai cumparat si un sirop de menta. Ador pur si simplu menta. L-am folosit cand treceam printr-o perioada cu mult stres si chiar mi-a fost de ajutor. Siropul de menta mai este recomandat si in cazul durerior abdominale, al balonarii sau atunci cand apar tot felul de probleme la vezica biliara si/sau tubul digestiv.
Ultima data mi-am cumparat de aici ce mi-am cumparat si prima data si anume ceai de ghimbir. Am ales o cutie de ceai cu 20 de plicuri. Parca iar incepe sa ma ia raceala si vreau sa fiu pregatita.
Ghimbirul mei este bun si in: diminuarea stresului, probleme antiinflamatorii, probleme respiratorii, digestie, cresterea imunitatii, etc.
Daca vrei sa cumperi produse cu adevarat naturiste si bio, intra pe PutereaPlantelor.ro. Produsele de aici sunt de cea mai buna calitate si au preturi pe care cu siguranta ti le vei permite.

2 comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?