Semnificatia culorilor trandafirului [P]

Pentru marea majoritate a reprezentantelor sexului frumos trandafirul reprezinta ce-a mai frumoasa floare chiar daca acestea recunosc ca pe piata exista flori care din punct de vedere vizual sunt mai frumoase decat trandafirul. Si atunci de unde afinitatea pentru trandafiri, nu-i asa? Din modul in care trandafirul este perceput. Acesta este privit de foarte multe persoane, de regula femei, ca pe un simbol al romantismului, acesta fiind motivul principal pentru care trandafirul este foarte iubit de catre reprezentantele sexului frumos.trandafiri
Pentru ca in momentul de fata atat in florarii cat si la comerciantii ambulanti care vand trandafiri se gasesc trandafiri in culori diferite, iata ce semnifica fiecare culoare astfel incat sa achizitionezi cele mai potrivite si cele mai frumoase buchete de trandafiri:
Chiar daca despre culoarea galbena a trandafirului se spune ca simbolizeaza gelozie, aceasta nu este singura semnificatie a acestei culori. Astfel, aceasta mai poate simboliza atasamentul precum si respectul fata de o persoana.
Respectul fata de o persoana mai poate fi aratat si prin oferirea unui buchet de trandafiri albi chiar daca aceasta culoare are si o alta semnificatie. Inocenta si puritatea sunt alte doua simboluri ale culorii albe a trandafirului, motiv pentru care este iubit atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati.
Nu doar atunci cand vine vorba despre haine rozul este una dintre culorile preferate ale femeilor ci si atunci cand vine vorba despre flori. Privind doar din punct de vedere al trandafirilor aceasta culoare simbolizeaza rafinament si eleganta, doua dintre cele mai iubite lucruri de catre reprezentantele sexului frumos.
Pentru ca am pomenit mai sus ca trandafirul este reprezentantul romantismului cred ca trebuie sa stim si care culoare evidentiaza cel mai bine acest lucru, nu-i asa? Din punctul de vedere al specialistilor dar si al reprezentantelor sexului frumos rosul este culoarea care transmite cel mai bine acest sentiment.
Ultima culoare pe care o prezint in cadrul acestui articol este portocaliul. Aceasta simbolizeaza printre altele entuziasmul si dorinta.
Chiar daca prin oferirea unui trandafir nu poti impresiona in sens negativ eu recomand ca inainte de achizitionarea buchetului de trandafiri sa fie consultati specialistii din cadrul florariei cu privire la culoarea ce-a mai potrivita pentru buchetul de trandafiri pe care vrei sa il oferi.

Leave a Reply