Asigura-ti telefonul cu husa si folie

Dupa ce am rezistat cam 3 ani fara camera frontala de la telefon si dupa ce am fost ajutata de un contact cu gresie, am decis ca nu imi mai trebuie un telefon care e depasit tehnologic de epoca in care traiesc, care nu imi accepta sau nu imi ruleaza corespunzator anumite aplicatii si care pe deasupra are si ecranul spart. O buna perioada m-a multumit ca si performante, cel putin schimbarea de la butoane la touchscreen era acaparanta si naucitoare insa odata cu cresterea blogului si a necesitatii unor poze de o mai buna calitate a venit si necesitatea unui telefon nou. Asa mi-am cumparat luna trecuta un Allview P9.husa folie

Vazuta cu o bijuterie de telefon in mana am simtit nevoia sa o protejez aproape ca pe un copil: sa nu cada, sa nu se zgarie, sa nu apas prea tare ­čśÇ , sa nu cada in mainile fiica-mi si mai presus de toate sa nu il stric involuntar si sa periclitez viitoarele poze de pe blog. Am tratat telefonul ca pe o bijuterie si stiam ca totusi nu e asta scopul sau: partea practica ar trebui sa primeze in folosirea lui asa ca mi l-am “asigurat” cat de bine am putut: inca din primele zile de “viata” am investit initial intr-o folie de sticla securizata pentru Allview dar nu a fost destul deoarece spatele ii era descoperit si riscul zgarierii lui de toate suprafetele era iminent. Asa am constat ca, desi imi place foarte mult culoarea carcasei, nu trebuie neaparat sa il tin “golut” ci as putea sa ii iau ceva la fel de dragut in aceeasi nuanta, cum ar fi o husa de silicon pentru Allview.

Cumparaturile le-am facut cum nu se poate mai avantajos din magazinul online Husa Folie Protectie, cu garantia seriozitatii si a livrarii gratuite a unor produse a caror necesitate a devenit implicita odata cu achizitionarea oricarui telefon nou. Dupa plasarea comenzii am fost contactata telefonic pentru stabilirea detaliilor de livrare si a confirmarii produselor in stoc, ceea ce m-a facut sa cred ca o atentie sporita este acordata oricarui client care le trece pragul virtual printr-un singur click si isi pune increderea in comandarea sigura a produselor lor.

Voi va protejati telefonul?

O zi frumoasa!

Las─â un r─âspuns