Accesorii de baie – decorarea baii nu a fost niciodata mai simpla [GP]

La anumite intervale de timp, cu toții simțim nevoia de o schimbare, indiferent ce ar însemna asta: o tunsoare nouă, o călătorie într-un loc inedit sau schimbarea anumitor elemente din propria locuință. În ceea ce privește locuința, aceasta schimbare nu trebuie să fie drastică, anumite mici accesorii putând schimba cu totul atmosfera încăperii pe care alegi să o redecorezi.accesorii baie
Același lucru se întâmplă și în cazul băii: aceasta nu trebuie modificată cu totul, ea putând fi recreată prin utilizarea accesoriilor de baie, fără a o lua de la zero în decorarea ei. Accesoriile de baie vin în ajutorul nostru acolo unde bugetul este limitat, efectul fiind la fel de puternic. Cu un strop de creativitate și puțină inspirație, accesoriile de baie pentru care optați pot crea un mediu cu totul nou, fiind totodată și o soluție economică.
Opțiuni de depozitare
Variantele de depozitare sunt variate, astfel că puteți alege dintr-o multitudine de accesorii de baie destinate depozității: dulapuri sau rafturi din lemn, dar și rafturi sau polițe cromate special pentru baie. Acestea sunt mai compacte și mai rezistente la condițiile de umiditate ridicată. Acestea pot fi integrate cu ușurință, în combinație cu bateriile de baie și cu celelalte accesorii de baie. Dacă doriți să evitați găurirea pereților, aveți la dispoziție și o gamă de accesorii de baie cu prindere fără găuri.
Prosoapele și covoarele de baie
Prosoapele în sine sunt niște accesorii de baie foarte la îndemână de utilizat. Modul în care acestea sunt împăturite poate schimba radical înfățișarea unei băi. Astfel, în loc de a le împături în formă de pătrat sau dreptunghi, designerii interiori recomandă înfășurarea acestora în formă de sul și amplasarea lor la vedere.
Suporturi de baie
De asemenea, nu trebuie să ocolim accesoriile pentru baie care personalizează spațiul. Pe lângă elementele de bază, există foarte multe accesorii de baie la care ar trebui să vă aruncați privirea, atunci când vorbim despre suporturile de baie: săpuniera, suportul de periuțe, perdeaua de duș, suportul pentru hârtia igienică, suportul pentru prosoape și lista poate continua în funcție de nevoile și preferințele fiecărei persoane. Deși considerate neînsemnate și aparent inutile, acestea au cu adevărat impact asupra băii. În funcție de material, formă, mărime și culoare, acestea ajută cu adevărat la conturarea unei băi care insuflă un aer modern.

This entry was posted in Diverse.

Leave a Reply