4 modele de jaluzele pentru camera copilului meu

Casa e aproape gata dar, cu cat de apropiem de final cu atat parca proiectul initial de amenajare a interiorului nu pare sa ne mai satisfaca toate dorintele. Copilul a crescut, este o mica domnisoara, are personaje preferate iar alegerile noastre se pare ca nu sunt aliniate cu dorintele ei. Personajele preferate cu care vrea sa adoarma noapte de noapte nu mai sunt de actualitate de la sezon la sezon iar preferintele in materie de culori se schimba in functie de imbracamintea personajelor din desene animate. Am decis ca ar fi foarte costisitor si chiar inoportun sa incepem sa schimbam un proiect care ne place pentru simpatiile sporadice ale unei mici printese asa ca, am gasit cateva idei de amenajare numai bune de pus in aplicare.draperii

Pe langa multe alte sugestii, de departe cea mai acaparanta a fost propunerea schimbarii jaluzelelor din mai multe motive, atat estetice cat si datorita faptului ca acestea contribuie la o calitate mai buna a somnului pe durata noptii.

Pentru o mica printesa, aflata la varsta tuturor lucrurilor bune, a inocentei si a descoperirii frumusetii in orice lucru marunt am decis ca trebuie sa aleg ceva gingas, sa nu fie pentru bebelusi dar nici destul de matur cat sa fie potrivit pentru adolescenti, ceva care sa se potrivesca cu un parchet alb, mobila mov cu verde si care sa tina lumina prea puternica afara atunci cand invata sa scrie primele cuvinte. Iata alegerile mele de jaluzele:

jaluzele

Nu puteau lipsi nuantele de roz, animalutele simpatice, simboluri ale feminitatii si, desigur, cerul plin de stele care sa ii tina companie pe timp de noapte. Desi primele 3, cele pe roz si bej,  le-as fi ales pentru estetica si fluiditate cromatica in camera, cea cu stele m-a inspirat profund, poate, probabil din cauza faptului ca devine o poarta catre o lume plina de posibilitati, o lume mai mare decat universul propriu in care ne ducem existenta si ma face sa constientizez cat de mici si diferiti suntem fiecare dintre noi. Totodata, un alt beneficiu al unor jaluzele inchise la culoare este faptul ca sunt mai opace fata de altele de culoare deschisa daca sunt folosite ziua, atunci cand, se cere un pui de somn la amiaza dupa gradi sau scoala.

Daca si voua va place sa va jucati cu decorul interior dar nu vreti  sa investiti prea mult, puteti gasi pe internet foarte multe idei de decorare interioara.

O seara odihnitoare!

XOXO

One comment

Leave a Reply