Ceas de mana cu cadran mic sau mare? [GP]

Pentru ca in momentul de fata pe piata ceasurilor de mana se gasesc foarte multe modele de ceasuri barbati, intrebarea din titlul acestui articol este una dintre cele mai populare intrebari aflate pe buzele celor care doresc sa achizitioneze ceasuri automatice barbatesti. Avand in vedere acest lucru, in continuarea acestui articol voi incerca sa raspund cat mai bine la intrebarea aflata atat in titlul acestui articol precum si pe buzele multora dintre persoanele care vor sa achizitioneze un ceas online.ceas
Un prim raspuns la aceasta intrebare este ca marimea cadranului ceasului de mana trebuie aleasa in functie de marimea incheieturii mainii pe care urmeaza sa stea ceasul de mana proaspat achizitionat. In cazul in care incheietura mainii nu este groasa atunci nici cadranul ceasului de mana nu trebuie sa fie mare. Daca proportia dintre marimea incheieturii mainii precum si marimea cadranului nu este respectata atunci se va crea o imagine urata din punct de vedere estetic.
In cazul in care nu doresti sa iesi in evidenta prin intermediul ceasului de mana purtat, atunci acesta poate avea cadranul mic dar foarte elegant. Pe de alta parte, in cazul in care folosesti ceasul de mana ca piesa de rezistenta in incercarea de a iesi in evidenta, acesta trebuie sa aiba un cadran mare si sa fie cat mai impunator din punct de vedere estetic.
Design-ul ceasului se afla in stransa legatura cu dimensiunea cadranului ceasului motiv pentru care si acest criteriu trebuie avut in vedere in momentul in care se stabileste dimensiunea pe care trebuie sa o aiba cadranul ceasului de mana.
Ceasul de mana nu mai este folosit in momentul de fata doar pentru a indica ora ci si in desfasurarea multor activitati sportive sau de alta natura. Avand in vedere acest lucru, acesta trebuie sa aiba un cadran cat mai mare astfel incat acestea sa fie cat mai utile in activitatile sportive in care sunt utilizate.
In concluzie, raspunsul la intrebarea aflata in titlul acestui articol depinde de foarte multe criterii, dimensiunea incheieturii mainii la care va fi purtat precum si scopul in care acesta va fi utilizat fiind doar doua dintre criteriile ce trebuie avute in vedere in momentul stabilirii dimensiunii cadranului ceasului de mana.

Leave a Reply