Unul dintre cele 1500 trebuie sa fie al meu si al tau![GP]

Stau cuminti, unele mai frumoase ca altele, bune, rezistente, inteligente cautandu-si cumparator! 1500 de ceasuri dama  cu carcasa din otel inoxidabil, cu bezelul batut cu pietre, avand bratara metalica sau curea din piele asteapta sa fie cumparate si sa fie lumii de folos.

ceas

La inceput au fost multe, ca bijuteriile din basme in palatele zmeilor, acum s-au imputinat fiindca oamenii nu se pot stapani si le comanda. Dupa ce ai ales unul, dependenta de ele devine ca o boala: luna acesta comanzi unul albastru, luna viitoare unul maro, apoi unul galben, auriu  sau rosu.

Nicaieri nu gasesti o diversitate de ceasuri  mai mare ca aici. In stoc gasesti exemplare cu alarma, cronograf si cadran iluminat pe timp de noapte sau cand este intuneric. Nu trebuie sa-ti faci grji daca ai intrat in piscina cu ceasul la mana. Desi sunt atat de fragile, cu unele poti face si scufundari si inot de performanta. In plus, un ceas placat cu aur si cu bezelul incrustat cu diamante minuscule sau alte pietre innobileaza mana si pentru asta traim: sa ne oferim din cand in cand bucurii sa contrabalanseze infrangerile!

Stiu sigur ca din cele 1500 de modele, unul va fi sigur al meu, iar acela neaparat Guess Romania sa pot demonstra ca si eu am acces la ce poarta vedetele: Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra.

Stiu sigur ca trebuie sa ma grabesc fiindca acum comenzile pe Ceasmania sunt curse de viteza contra cronometru. Chiar acum cand ma gandesc ca unul dintre cele 1500 de modele trebuie sa fie al meu, pe site se comanda la foc continuu fiindca sunt reduceri masive de toamna si se acorda si puncte de fidelitate.

Imi pare bine ca am descoperit acest tezaur de ceasuri de mana, fiindca de aici le voi alege de Craciun cadouri utile celor dragi!

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply