Avantajele usilor glisante [GP]

Instalarea unei usi glisante a fost dintotdeauna o decizie pur practica. Desi este adevarat ca usile glisante “impacheteaza” o multime de functii in cadrele lor, au devenit recent cautate si pentru aspectul lor deosebit. Trei tendinte majore in designul de interior sunt stilul rural, rustic, decorul oriental inspirat de feng shui si cel minimalist, modern, iar usile glisante sunt in egala masura potrivite in toate cele trei situatii. Instalarea de usi glisante ofera multe avantaje. Iata cateva dintre ele:usi

– Economisirea spatiului. Usile glisante au fost utilizate in mod traditional ca economizoare de spatiu si sunt, cu siguranta, excelente pentru bai mici, camere de birou sau spatii pentru spalare. De asemenea, ele pot face ca deschidere incomoda dintre camere sa dispara, functionand mai bine.

– Confidentialitate. Deschiderea planurilor de etaj si camerele generoase ca spatiu au locul lor, dar uneori o gospodarie are nevoie de putina intimitate. Utilizati o usa glisanta pentru a imparti o camera prea mare sau a ecrana o sectiune care “nu este pentru publicul larg” al casei.

– Interes. O usa glisanta frumoasa poate livra o zona neclara a casei asigurand textura si adancimea. Pictati-o intr-o culoare stralucitoare si contrastanta pentru o alternativa la un perete de accent si uitati de vechiul mit ca nu puteti atarna opere de arta de langa un cursor. Simtiti-va liber, atata timp cat arta usii pictate este suficient de discreta incat sa nu interfereze cu restul camerei intr-un mod neplacut.

– Ventilare. O usa glisanta pentru exterior, in aer liber, echipata cu o plasa pentru insecte, asigura ventilatie naturala. Opriti aparatul de aer conditionat si bucurati-va de briza delicioasa intr-o seara de vara. Este prietenos cu mediul, precum si pur si simplu placut.

– Vedere. Aveti o casa cu o priveliste uluitoare? Suneti norocosi! Usile glisante din sticla va vor lasa sa vedeti mai multe. In afara de asta, usile de sticla de terasa va permit sa supravegheati curtea din spate, indiferent daca sunteti cu ochii pe copiii care se joaca sau aveti grija de carnea de pe gratar.

– Functionalitate. Instalati usile glisante in camera de dressing din dormitorul principal, pentru o accesibilitate sporita. Pentru ca puteti deschide dulapul mult mai larg, veti putea sa vedeti toate hainele si accesoriile dintr-o privire, cand va grabiti sa va pregatiti pentru munca sau un eveniment pentru o noapte speciala. Adaugati un panou in oglinda spre exterior, astfel incat sa puteti verifica confortabil tinutele si cum aratati.

– Varietate. Usile glisante sunt disponibile intr-o gama eclectica de materiale care completeaza orice schema de decorare in magazinul Kulttur. Instalati o usa glisanta din lemn, sticla, aluminiu, otel, fibra de sticla sau hartie chiar pentru ecranele traditionale japoneze shoji. Asigurati-va ca orice glisor de sticla este fabricat din material rezistent la soc, marcat intr-o maniera distincta, cum ar fi o banda opaca sau modelata de-a lungul geamului, pentru a preveni neajunsurile.

– Flexibilitate. Instalatiile cu usi glisante functioneaza la fel de bine ca usi interioare intre camere sau de exterior. Desigur, materialul oricarei usi glisante trebuie sa fie impermeabilizat impotriva penetrarii umiditatii si sigilat pentru eficienta energetica. In ceea ce priveste securitatea la domiciliu, usile glisante de calitate de astazi sunt fabricate cu un mecanism de blocare care interzice accesul intrusilor prin ridicarea panoului glisant din cadru.

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply