Vrei, nu vrei, TREBUIE sa-ti optimizezi site-ul! [GP]

Poate ca stai in pozitia tipului ăla de la Hamangia si te întrebi: „Sa-mi actualizez site-ul… sau mai bine sa nu-l actualizez, că merge si asa? Mai ales ca nu ma dau banii afara din casa!” In realitate, motive optimizare site sunt destule!
Unul ar fi ca programarea motoarelor de cautare se schimba la fiecare cateva zile si este imposibil sa tii pasul cu acestea. Asta inseamna ca risti ca, atunci cand cei interesati de persoana ta (daca esti artist, sportiv ori cine stie ce alt fel de persoana publica) sau de produsele si serviciile pe care le ai de oferit (daca ai o afacere si ti-ai facut un site) dau o cautare pe Google, Bing, Yahoo sau orice alt motor de cautare, sa te gaseasca din ce in ce mai greu. Si tot apropiindu-te tu de „coada clasamentului”, posibilii fani sau clienti n-or sa-si mai „bata capul” sa te caute!

SEO
Ai vrut sa fii in pas cu vremea si sa-ti pui pagina de web in relatie cu tot ce inseamna Social Media? Buna idee, numai ca, daca atunci cand vreun internaut care „bantuie” toata ziua si toata noaptea pe Facebook da click pe link-ul paginii tale, aceasta se incarca prea greu, risti sa fii „taxat”! Adu-ti aminte ca nu e prima data cand Zuckenberg & Co iau astfel de masuri – paginile ale caror titluri „iau ochii” utilizatorilor cu titluri sforaitoare (aviz tabloidelor!) sunt si ele sanctionate! Si, cu toate astea, vrei brand awareness si marketing online? Ei bine, ai totusi o alternativa sa iesi la liman fara sa dai faliment.
Solutia se numeste ITeXclusiv – o companie de web design 100% romaneasca, ai carei informaticieni se ocupa de optimizare site inca din anul 2008! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail pe adresa office@itexclusiv.ro ori, daca preferi, sa dai un telefon la 0766.677.047sau la 0747.677.047.

This entry was posted in diverse and tagged .

Leave a Reply