Rent a Car reuneste familii [GP]

Copilul nostru s-a nascut in Spania. Bunicii lui nu au reusit sa-l vada niciodata, desi are deja 8 luni si este un baietel dragut si zambaret. Acestea sunt timpurile si aceasta este viata, ne-a trimis departe, peste zarile albastre sa ne castigam existenta. Atat parintilor mei, cat si parintilor sotiei le este frica de avion, iar sa calatoresca in conditii grele cu autocarul sunt prea batrani si bolnavi. Este foarte greu sa stai in pozitia aceea incomoda vreo trei zile si doua nopti si sa ti se umfle picioarele. Nepotul trebuie sa-si cunoasca bunicii, iar acestia sa se bucure de viata noua care ne-a fost daruita de Dumnezeu.rent a car

Asa am ales sa calatorim cu avionul cu un copil asa de mic. Nu veneam, daca nu descopeream salvarea si eram nevoiti sa asteptam in aeroport sa vina cineva sa ne recupereze sau vreun taximetrist pus pe capatuiala.

Noroc ca nasii nostri ne-au vorbit despre inchirieri auto Bucuresti , firma care-ti garanteaza mobilitatea in tara si chiar in afara ei. Daca nu ai pe cineva sa vina sa te recupereze din aeroport, stai acolo mult si bine fiindca multi taximetristi refuza sa ia in masina un copil motivand ca plange sau poate murdari masina. Pentru asta am facut rezervarea la Rent a car cu doua saptamani inainte, sa fim siguri. Ne-a fost putin teama ca nu stiam cand sosim, dar ne-au spus ca serviciile lor sunt non-stop.

Fiindca totul a decurs asa cum am stabilit, vom face reclama firmei cu toata puterea noastra de convingere printre romanii din diaspora. Foarte multi se tem sa-si aduca acasa copiii, de teama sa nu astepte cu orele prin aeroport pana la gasirea unei masini care sa-i duca acasa.

Pacat de masinile noi, frumoase si curate care asteapta sa fie inchiriate si stau nefolosite!

Cate familii nu ar putea sa reuneasca aceste masini de inchiriat Bucuresti!

Cati bunici nu se topesc de dorul nepoteilor pe care nu i-au vazut niciodata?

Toate acestea se intampla din cauza lipsei de informatie! Toti cei plecati ar trebui sa stie ca poti rezerva o masina si ea iti este livrata la data si ora convenite sa nu te simti parasit in aeroport. Este o senzatie ciudata sa vii acasa si sa nu poti sa te misti din diferite motive, sa stai ca un ostatic in sala de asteptare.

Avem atatea bagaje, incat oricine ar fi venit sa ne ia ar fi comentat despre ele. Numai cele trebuincioase pentru copil, apoi haine de schimb pentru noi si cadouri pentru cei pe care nu i-am mai vazut demult. In plus, daca nu am fi inchiriat masina pe toata durata sederii, la intoarcere am fi indurate aceesi umilinta.

Fiindca orice copil este sensibil, am vrut sa fim siguri ca masina nu va ramane in pana, ca vom ajunge repede la destinatie. Ne-am dorit de asemenea o masina curata, cu suficienta caldura sa nu raceasca baietelul. Le-am avut pe toate, fiindca persoana care a facut rezervarea a ascultat cu atentie si ne-a sfatuit sa luam cea mai buna masina.

Concediul a trecut, acum ne intoarcem impacati, fiindca prezentarile dintre nepot si bunici au fost facute. Multumim, Rent a Car ca ai contribuit la reunirea familiei noastre!

 

 

2 comments

Leave a Reply