Ceasuri acvatice [GP]

Un pachet de muschi si de vointa despica apele cu puterea fulgerului. Pletele se amestecau cu valurile, in jurul inotatorului bratele si picioarele crosetau dantele, iar bijuteria minuscula stralucea argintiu printre oglinzile fluide ale apei.

Sportivului i se faceau poze, era filmat, ajunsese vedeta din piscina si nu intelegeam de ce, pana cand un fotoreporter m-a lamurit: acvatic

-Putini intra in piscina cu ceasuri de mana .Crezusem ca este o bratara lata, din argint, de aceea nu dadusem importanta faptului. Nici cand am vazut ca inoata cu ceasul la mana nu am fost mai darnica in aprecieri. M-am gandit ca o fi un ceas frumos, care nu merge, iar el il poarta sa faca impresie.

-Este unul dintre cele mai bune exemplare ceasuri barbati rezistente la apa, spuneau admirativ spectatorii. Un om de pe margine si-a ridicat ostentativ mana sa vedem ca are si el unul ca inotatorul:

Ceasuri, de ceasuri, mai nene, ma, a spus cu mandrie! L-am luat de pe Ceasmania, rezistent la apa, desi nu stiu sa inot, dar va veni el si ziua cand voi invata.

Toti am privit fascinati, cand dupa zece ture de bazin, inotatorul a iesit din apa si a spus tare, cu precizie ce timp realizase. Stateam si ma gandeam, cat bine iti poate face un ceas destept. Am trecut repede in revista beneficiile:

-te ajuta sa-ti depasesti limitele. Inotatorul stabilise un nou record personal

-te ajuta sa devii centrul atentiei. Minunea stralucitoare de la mana sa a facut sa fie filmat si fotografiat intens.

-te ajuta sa inveti sa inoti. Spectatorul care avea un ceas asemanator cu al sportivului a jurat ca va invata sa inoate.

Cele mai frumoase, elegante si rezistente la apa ceasuri gasiti in magazinul virtual Ceasmania!Un ceas bun va ajuta sa va pastrati sanatatea si sa perseverati!

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply