Ce accesorii de par folosesc[GP]

Ca orice femeie si eu folosesc o multime de accesorii par . Mereu imi cumpar altele noi si ma bucur atunci cand parul imi sta asa cum vreau eu. Si, pentru femei asta e o mare problema.
Pentru a fi mereu multumita de cum mi-am coafat parul am nevoie in mod categoric de accesorii. Iata ce accesorii de par folosesc aproape in fiecare zi:par
• Peria de par
Peria de par este unul dintre accesoriile pe care le folosesc zilnic. Imi plac periile de par inguste, cu peri din plastic. Ele imi permit sa imi pieptan parul simplu si rapid, fara a-mi rupe firele de par. Ultima perie de par ingusta mi-am cumparat-o de la ProfiHairShop.ro. Au aici o multime de modele, iar calitatea este superioara. Incearca-le si tu.
• Agrafele de par
Si agrafe de par folosesc zilnic. Daca imi las parul pe spate, am nevoie de agrafe pentru ca ma enerveaza daca imi vine in ochi. Daca il prind in coada am nevoie de agrafe deoarece este prea scurt pentru a fi prinse toate firele in elastic. Multe imi cad si ma deranjeaza. Agrafele insa ma ajuta sa ajung la rezultatul dorit.
• Elastice de par
Elasticele de par le folosesc zilnic deoarece nu pot dormi daca nu am parul prins. Mi-e prea cald si mi-e foarte incomod. Mai folosesc elastice si in restul zilei, deoarece mi-e mult mai confortabil cu parul prins decat imi e cu el desfacut. Am acasa o multime de astfel de accesorii de toate modelele si culorile. Si, probabil nu sunt singura.
Cam acestea sunt accesoriile pe care le folosesc zilnic, mai ales de cateva luni, deoarece m-am tuns putin mai scurt. Cand am parul mai lung folosesc (nu chiar zilnic) si alte accesorii: extensii, bigudiuri, burete pentru coc, bentite, etc.
Daca si tu vrei sa cumperi accesorii de calitate pentru parul tau, intra pe ProfiHairShop.ro.

This entry was posted in Diverse.

Leave a Reply