Cum protejezi o investitie de 5000 de lei constand intr-un Iphone X?

Vorbim de investitie si cheltuiala, diferenta dintre ele este calitatea, durata de viata, gradul de deteriorare si pretul de achizitie. Atunci cand iei in calcul o achizitie de 5000 de lei, trebuie sa stii ca aceasta valoare scade cu pana la 40% in momentul in care iesi pe usa magazinului. Nu e si cazul noului Iphone X, lansat de Apple zilele trecute, mult asteptat in Romania incepand din luna noiembrie a acestui an, a carui pret de inceput este aproximativ 5000 de lei. Nu stiu despre voi dar, eu, daca printr-o minune as avea un telefon de ultima generatie, cu cadru din inox, sticla fata si spate, recunoastere faciala, camera duala de 12MP, ecran retina 3D Touch si cel mai puternic procesor existent la acest moment, calitati care fac din Iphone X cel mai inteligent telefon la ora actuala, m-as simti, putin spus, un om norocos.iphoneIphone X este fara doar si poate cireasa de pe tort in materie de telefoane dar este la fel ca toate tehnologiile fine, supus zi de zi factorilor externi, voluntar sau involuntar.Un astfel de telefon trebuie sa vada lumea, sa iti fie cel mai bun prieten in trafic, in vacanta si in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, accidente se mai intampla: o cazatura pe jos, o molfaiala umeda de la un copil, o cheie sau o moneda ratacita in buzunar pot crea performante deficitare in functionarea telefonului. Fiecare zgarietura sau soc este o devalorizare a investitiei tale initiale si pun premisele unei sperante de viata reduse. Stiu ca nu iti doresti asta, pentru ca nu iti poti amortiza investitia foate usor.

Asadar, o solute inteligenta si fiabila ar fi protejarea lui si, desigur, evitarea pe cat posibil a accidentelor. In acest sens iti poti lua o folie de protectie Iphone X si aici nu ma refer la folia aia care prinde bule la 2 minute de la montare sau care se desprinde de pe margine si scade din valoarea propriulu item pe care ar trebui sa il protejeze. O folie de protectie premium creata este exact ce ii trebuie unui telefon pentru a se simti in siguranta printre tot ce poate depozita poseta unei femei. O folie inteligenta, cu functia de “auto-vindecare” a zgarieturilor fine, cu rezistenta sporita la soc  si care nu perturba calitatea optica data de telefon.

Solutia in protejarea unui Iphone X este una inteligenta, deoarece foliile de protectie oferite de Smart Protection au dus notiunea de protectie premium la alt nivel, folosind acelasi tip de material care se foloseste la protectia elicelor de avion, pe baza unei tehnologii nano, care creaza un scut invizibil de protectie impreuna cu o aderenta si durabilitate de lunga durata. Folia de protectie este facuta din sticla tratata termic care nu se sparge in bucatele mici la socurile inevitabile la care este supus orice telefon ci ramane intreaga pana cand iei decizia de a o schimba. Insa, daca, folia a ajuns sa se crape atunci inseamna ca in lipsa ei display-ul tau ar fi fost deja crapat iar daca vrei neaparat un Iphone X atrunci ar trebui sa stii ca shimbarea display-ului te costa cam cat un telefon bun: 2000 de lei.

Fii destept si alege sa iti protejezi inteligent aceasta investitie dar si altele, eu cu siguranta imi iau o folie de protectie Note 8 pentru “investitia” sotului meu.

O zi usoara!

Share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
This entry was posted in diverse.

Leave a Reply