Serviciile SEO de calitate, aduc firmei tale vizibilitate!

A apela la servicii de SEO profesionale in zilele noastre, daca esti agent economic, nu mai reprezinta demult un lux, ci o necesitate. Un business care nu e vizibil si pe net nu exista! Nicio companie nu mai poate face fata competitiei de pe nisa in care activeaza daca nu are si o buna vizibilitate pe internet, daca nu este gasita usor de catre motoarele de cautare. Zilnic, spun statisticile, se fac mai mult de 2 miliarde de interogari pe Google, asa incat a devenit din ce in ce mai greu sa fii pe prima pagina a celui mai folosit motor de cautare din lume.seo

Degeaba ai un site de prezentare, un magazin online, un blog al firmei cu articole foarte interesante, daca el nu este si accesibil utilizatorilor pe care sa ii poata converti in clienti fideli. Pentru ca, orice s-ar spune, in afaceri profitul conteaza. Intr-o lume in care timpul a devenit tot mai limitat, cand mai ales in mediul online viteza creste din ce in ce mai mult, foarte putini oameni mai trec de prima pagina de rezultate returnate. Cu atat mai mult acum, cand se remarca o tendinta accentuata de a renunta la calculatorul de birou, laptop, ba chiar si la tableta, in favoarea telefonului inteligent. Restrangandu-se dimensiunile ecranului gadget-ului conectat la internet, este lesne de inteles ca se limiteaza si sansele unui agent economic de a fi gasit, daca nu se afla in topul cautarilor online.

In concluzie, doar un site situat pe prima pagina de pe Google, de dorit in partea de sus a acesteia (pe locurile 1 – 5), asigura unui site de firma un trafic mai mare, avantaj esential in aspiratia fireasca a aceluia ce il detine de a deveni un lider online pe domeniul respectiv de activitate, lucru ce ii va permite extinderea segmentului de potentiali clienti care afla de existenta business-ului respectiv, dar mai ales a produselor si/sau serviciilor pe care compania in cauza le ofera.

Obtine vizibilitate pe net cu ajutorul specialistilor SEO

Pentru a castiga competitia acerba pe care o duci impotriva a numerosi jucatori de pe piata, care au acelasi obiect de activitate ca si firma pe care o reprezinti, nu trebuie sa devii specialist in marketing online, deoarece exista oameni anume pregatiti care se ocupa cu succes exact de acest lucru: sa conceapa strategii eficiente web prin care sa diferentieze pozitiv firma ta de cele concurente, sa faca niste campanii SEO de impact, dupa analizarea atenta a afacerii respective si a obiectivelor pe care le ai pe termen scurt si mediu.

O companie de profil iti poate oferi servicii SEO “la cheie”, pentru ca, in timp ce tu iti conduci asa cum stii cel mai bine business-ul, specialistii in promovare sa-ti asigure vizibilitatea maxima in mediul virtual. Un strateg SEO lucreaza cu cele mai bune cuvinte cheie menite sa raspunda nevoilor utilizatorilor, pentru ca site-ul pe care il promoveaza sa aduca mai mult trafic de calitate. Acest lucru impune un continut al articolelor mai extins ca dimensiuni decat in trecut, o mai mare relevanta semantica a textului, o mai buna structura a acestuia, niste imagini mai sugestive, de o calitate foarte buna.

In cazul site-urilor de comert electronic, dar si al altor tipuri de site-uri ce solicita date confidentiale ale utilizatorilor, este necesar ca sa ai si un certificat “https” deoarece asigura o securitate sporita, lucru apreciat de catre motoarele de cautare. Ca o noua cale de interogare folosita in 2017, SVO (optimizarea vocala) se impune tot mai mult. SVO permite interogari mai lungi, folosindu-se un limbaj mai natural, pe masura cresterii exponentiale a numarului de utilizatori ai telefoanelor mobile.

Pentru o optimizare SEO on page, o optimizare SEO off page si o monitorizare profesionista a campaniilor SEO apeleaza intotdeauna la specialisti. Astfel vei face afacerea ta mai profitabila!

 

8 comments

    • paola says:

      si eu am nevoie, mai ales ca imensitatea de nformatii pe care o gasest pe net vine sub fel de fel de forme, e greu sa te decizi de unde sa o iei si de multe ori nu terci de prima pagina a cautarilor 🙂

  1. Oana D. says:

    Foarte bune sfaturile din acest articol, mai ales pentru cei care au o afacere inclusiv online. Un specialist SEO este necesar in acest caz.

Lasă un răspuns