Anuntul salvator [GP]

Eu, Casa-amanet.com, fac un anunt. Acesta este anuntul care te va scapa de problemele financiare si depresie: cumpar aur de la tine! Noteaza ca este foarte important: aur casa-amanet.com! Am crezut ca aduc bucurie pe fata ta, dar te-ai instrista, desi nu acesta a fost scopul meu! Am vrut sa te anunt ca toate lipsurile tale se opresc aici, iar eu sunt dispusa sa-ti ofer un pret corect pentru valorile pe care le detii si de care, probabil, ai si uitat sau pentru ca sunt putin rupte si usor strambate, consideri ca nu le vrea nimeni si le bagi deja la categoria rebuturi.aur
Nu vreau numai bijuterii sofisticate si grele cu flori, diamante si pietricele, ci vinde-mi tot ce ai la un pret corect! Hai sa salvam impreuna aurul tarii si sa-I reconstituim tezaurul, caci sufar mai mult decat tine ca ai casete pline cu fragmente de bijuterii din aur si te confrunti cu lipsuri!
Fa acum inventarul salvarii tale si a familiei tale si nu mai sta pe ganduri! Sunt un cumparator oficial, cunoscut, de incredere la care apeleaza persoane fizice, dar si juridice.
Iata ce pot cumpara cu banii pe loc de la tine:
-lingouri de aur, indiferent de greutatea lor si de puritatea aurului, la noi le poti vinde. In cazul in care te leaga o amintire duioasa de ele, ni le poti lasa in pastrare, daca ti-e frica sa nu-ti fie furate. Ia in calcul si posibilitatea amanetarii, fiindca noi suntem deschisi la orice propunere a ta si dorim sa satisfacem toate nevoile tale de lichiditati.
-ceasuri din aur sau doar suflate cu aur, ceasuri simple, mecanice si electronice, orice fel de ceasuri. Pot fi numai ele din aur, cu pietre pretioase sau fara pietre pretioase, functionale sau cu mici defectiuni. Ofera-ni-le cu incredere, iar noi le cumparam!
-monede din aur, pot fi si din “preistorie”, din Asia sau Africa, noi ti le cumparam. Si daca nu se mai cunoaste nicio inscriptie, le primim si achitam pretul corect. Specialistii nostri sunt atat de corecti, incat daca ai o piesa de colectie si nu stiai acest amanunt, iti dau de veste si primesti pe ea cat se cuvine. Nu-i asa ca la asta nu te asteptai? Este ca si cum tu ai in minte un pret, i-l comunici cumparatorului, iar el, dand dovada de o onestitate iesita din comun, iti spune: “Chiar nu-ti dai seama ca valoreaza mult mai mult?” In cazul in care ai primit moneda mostenire sau ai gasit-o undeva, nu-ti cere nimeni justificare!
-fragmente de lantisoare, bratari care nu se mai inchid, cercei desperecheati din aur sau din argint, ineluse strambe sau dezlipite cumparam! Te asteptam cu ele, fara sa te rusinezi. Le poti aduce in caseta, sa nu le pierzi pe drum, iar la plecare vei avea si banii. Daca ar fi sa le repari sau sa le refaci, te-ar costa o caciula de bani. Noi facem in asa fel ca tu sa iei pe ele o suma frumusica din care sa-ti cumperi cele mai frumoase bijuterii noi.
-aur sub orice forma, de 8, 14, 18, 22 si 24 de karate, oricat de vechi ar fi piesele sau bijuteriile.

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply