Ceasul care ma imbarbateaza [GP]

Dintre mii de ceasuri de mana numai al meu stie sa ma imbarbateze. Dimineata el imi sopteste suav: ”Lasa ca te trezesti cu noaptea in cap, dar dupa ce iti termini programul de lucru, esti libera! Poti sa faci ceea ce-ti place!”
Dupa ce il ascult si ma prind in hora timpului cotidian, parca trec mai repede ceasuri istovitoare de munca pana la intoarcerea acasa. Mi se pare ca de dragul meu, ceasul de mana face vraji ca eu sa fiu fericita…

ceas
Acum ma felicit ca l-am remarcat dintre miile de modele de ceasuri dama si ca l-am ales sa-mi administreze cu prietenie timpul! Mi-a placut infatisarea lui poznasa, optimista si constat ca m-a contaminat cu optimism.
Desi detest orarul de lucru, privesc cu incredere cum curg orele care nu-mi plac si cu mare veselie cum se apropie cele de maxima fericire.
Ceasul meu m-a invatat ca exista o adevarata vrajitorie a timpului.
El m-a deprins cu rabdarea de a astepta noptile linistite, suetele desfasurate in compania celor dragi, vacantele si concediile ca si constrangerile sa para suportabile.
Nu as renunta la ceasul meu pentru nimic in lume, fiindca mi-a insuflet vioiciunea lui in masurarea timpului: “Tic-tac, tic-tac, astept vremurile bune”, spun cu determinare si ma programez pozitiv!
Daca eu am descoperit miracolul prin care lucrurile care nu-mi plac devin digerabile, este pacat sa nu-l fac cunoscut ai altora!
Retata este simpla: poposesti pe Ceasmania si iti iei timp sa treci in revista miile de modele de ceasuri de mana! Unul dintre ele iti va atrage cu siguranta atentia si va veti alege reciproc: el pe tine si tu pe el si veti face o echipa de invins timpul melancolic pe cinste.
In zilele de joi, el iti va sopti ca vine in curand vineri, apoi repaosul de doua zile…

 

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply