Ziua femeii cu ceas de mana [GP]

In data de 14 septembrie s-a sarbatorit ziua femeii pe tocuri. Rezistenta picioarelor si a trupului firav si mersul elegant de la inaltime merita sa fie rasplatite, dar ma gandesc chiar in aceste moment cat de benfica ar fi o sarbatoare a femeii cu ceasuri de mana.
Celebrarea elegantei si a punctualitatii nu ar putea trece neobservata. In plus, toate femeile din lume merita o colectie de ceasuri dama care sa le cronometreze harnicia.ceasDe dimineata, pana seara femeile sunt ca albinele, calatoresc peste tot sa rezolve problemele familiei, sa le faca surprize celor dragi. Le vezi la piata, tragand dupa ele sacose care le doboara, petrec ceasuri intregi la plata facturilor si cu toate acestea sunt frumoase, elegante si par neobosite.
Cei care le admira din afara si nu stiu cat de greu si frumos este sa fii femeie, au impresia ca toate cesurile de dama sunt mai darnice in oferirea de timp femeilor, secretul este ca timpul este acelasi, numai femeile sunt mai judicioase in administrarea lui.
Astept cu nerabdare ziua femeilor cu ceasuri de mana! Poate ca atunci, in loc de martisoare, ele vor primi ceasuri elegante si rezistente la apa si la socuri, fiindca prea stiu sa administreze ireprosabil timpul! Ele isi daruiesc timpul lor celor dragi pe care-l convertesc in fericire.
Pentru tot ceea ce fac, magazinul virtual Ceasmania le-a pregatit peste 1000 de modele de ceasuri originale, ca ele sa-si aleaga sau partenerii de viata sa le surprinda. Femeile sunt diferite:unele practice, altele interiorizate, unele prefera confortul, altele il sacrifice elegantei, de aceea si ceasurile de mana sunt diferite: cu curea comoda din piele fina si rezistenta de vitel, cu bratara metalica, lucioasa si rezistenta, avand carcasa si cadranul de diferite culori…
O simfonie de ceasuri asteapta sa ofere un spectacol tuturor femeilor active si iubitoare din Romania.

This entry was posted in diverse.

Lasă un răspuns