Tricouri misto pentru o cauza nobila

Pretuiesc site-ul tricouri-misto.ro pentru ca imi da posibilitatea de a crea modelul de tricou dorit si de a-l adapta evenimentelor la cere il voi imbraca. Zilele trecute am participat la o campanie de lupta impotriva tuberculozei si mai ales impotriva exclusivismului social de care au parte in mod nemeritat bolnavii si m-am gandit ce minunat ar fi ca data viitoare participantii si premiantii sa poarte tricouri tematice care sa mobilizeze si sa motiveze!tricouPentru ca tricouri-misto.ro personalizeaza dupa dorintele clientilor, iata ce propuneri de tricouri tematice as avea:
-Mesajul:”oricine se poate imbolnavi de tuberculoza”, iar sub acesta plamani bolnavi
-Inscriptia:”Cu tratament si un stil de viata sanatos, tuberculoza se vindeca” pentru a constientiza bolnavii ca trebuie sa se ingrijeasca
-desenul in care un om bolnav este impins de un grup cat mai departe, sub care sa se imprime:”Nu ma respinge! Si tu te poti imbolnavi!”
Consider ca mentalitatea se poate schimba cu obiecte de imbracaminte personalizate, cu imagini si mesaje, in ceea ce priveste orice boala si orice comportament reprobabil.
Sunt sigura ca dincolo de mesajele haioase (multe dintre ele fiind si educative) in curand pe site vor aparea si sectiuni ca: tricouri educative sau tricouri intelepte.
Dupa cum lumea poate fi bine dispusa cu o imagine si un mesaj amuzant, ea poate fi si educata cu unul serios, de tipul: “Tacerea este de aur.”, “Nu sapa groapa altuia, ca vei cadea singur in ea.”
Intr-o zi mi-ar placea sa pot face cadou unui elev lenes un tricou care sa reprezinte un tanar in club, iar sub imagine mesajul:”Asa te vei plimba cu bacul, nu vei lua bacul!”
Avand in vedere ca magazinul ofera tricouri din bumbac 100%, iar imprimeul este de cea mai buna calitate, un mesaj bun imprimat de ei pe tricouri are sanse mari sa reziste mult timp si sa-si atinga scopul.
O alta idee interesanta ar fi sa le oferim celor dragi, in fiecare an, de ziua lor, tricouri imprimate cu pozele lor pentru a se putea urmari evolutia lor in timp, modul in care li se modifica trasaturile. Va dati seama ce interesanta ar fi o expozitie personala avad ca tema: transformarile fizice de-a lungul anilor! Apreciez ca profesionistii de la tricouri-misto.ro stimuleaza imaginatia clientilor si o pune in valoare, realizand produsele proiectate de catre acestia.
Si povestea de iubire poate fi imortalizata pe etape: inainte de casatorie, la nunta, dupa aparitia copiilor, la nunta de argint, la nunta de aur. Suntem incurajati sa ne transpunem in imagini si pe imbracaminte sau pe lucrurile din jurul nostru povestile de viata pe care le avem, etapele existentei noastre.
Tineti mult la animalul de companie? Puteti realiza un tricou cu cea mai reusita fotografie a acestuia. Nimic nu ne impiedica sa imprimam tricourile pe care le purtam cu florile preferate, cu locurile minunate pe care le-am vizitat, cu tot ceea ce este mai frumos in univers.
Pentru indragostiti, as comanda un tricou care sa contina in mod simbolic tabla inmultirii cu doi.

Share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply