Formatie nunti Bucuresti cauta promovare Seo![GP]

Suntem un grup tanar si entuziast de muzicanti. Avem in repertoriu sute de melodii bune de cantat la nunti, botezuri, majorat si aniversari, participam si la zilele comunelor si oraselor, dar sunt mii de formatii ca noi. Ne-am facut pagina oficiala pe internet, cu poze, date de contact si informatii clare, oferim si bonusuri, numai ca suntem solicitai rar, atat de rar, incat trebuie sa ne ducem si la serviciu in zilele de lucru sa ne intretinem familiile. Am visat sa traim din muzica, ne-am pregatit pentru asta si meritam, fiindca avem talent! Am investit in aparatura: instrumente performante, boxe, microfon fara fir. Uneori site-ul nostru de prezentare pare neumblat parca ar fi un teritoriu virgin.seo

Sunetistul, inginer de profesie, a inceput sa studieze problema si ne-a adus raspunsul succesului rasunator care va veni:
– Promovare SEO.
“SEO o fi vreo melodie la moda? Un stil de dans inventat acum?”
-Ce va uitati asa nedumeriti la mine? Seo inseamna sa contezi, sa vinzi, sa te detasezi in plutonul fruntas, apoi sa preiei conducerea si sa ramai pe primul loc cat vei actiona in bransa. Nu trebuie sa ne ducem la vrajitoare pentru asta, a spus zambind sunetistul. Itexclusiv se va ocupa de promovarea imaginii si afacerii noastre.
-Alti bani, alta distractie, am raspuns revoltata! Vocea si repertoriul meu nu ne promoveaza, sunetele impecabile redate de tine, virtuozitatea instrumentistilor ce fac? Imaginea noastra se promoveaza singura si in mod gratuit. Ne sunt de ajuns seriozitatea si talentul.
In sinea mea stiam ca are dreptate, dar ma temeam de costurile promovarii. Am convenit sa asteptam doua saptamani, apoi sa ii contactam pe specialisti. Rezultatul a fost acelasi. Am fost invitati la o nunta simpla datorita recomandarilor unor prieteni, fiindca “stim ca sunteti sufletisti si intelegeti ca suntem saraci”. Dupa ce am scazut cheltuielile, am ramas cu 50 de lei fiecare. Se poate trai cu 50 de lei o saptamana?
Fiindca m-am opus, am fost aleasa ca persoana de contact. Am ales sa ma deplasez la sediu si sa stam de vorba la o cafea. Le-am spus toata durerea mea. Investisem in site, in instrumente si costume, dar aveam comenzi, cat sa nu uitam sa cantam. Consilierul si-a luat laptopul si a cautat site-ul nostru. Se afla pe ultimele pagini ale motoarelor de cautare. Mi-a explicat rabdator ca toata lumea acceseaza si plaseaza comenzi catre cei din primele randuri. Un eveniment presupune mult timp si alergatura, asa ca nimeni nu se duce cu cautarile la pagina 5, 9 sau 12. Apoi a intrat pe site. Atunci am vazut si eu cat de greu se incarca. Profesionitul a zambit cu subinteles sa nu ma faca sa ma simt rau. Intelegeam ca un mire, un socru sau un nas grabit, il lasa si se duce in alta parte unde se incarca mai repede. In plus, culorile erau cam dubioase. Formatie formatie, dar din ce fel de oameni este alcatuita?
Datele de contact erau ascunse intr-un colt, in loc sa fie la vedere.
E mult de cand ne inghiteam amaraciunea de a avea o nunta pe sezon. Acum cu Itexclusiv, cantam la 3-4 pe noapte!

This entry was posted in diverse.

Leave a Reply