Afla cum se intretin corect jantele!

Praful de pe sosea, noroiul si gropile sunt factori de stres pentru soferi, mai ales pentru cei carora le face sa isi intretina masina astfel incat sa arate mereu “ca noua”. In cazul jantelor, praful de frane poate fi o cauza a murdaririi rapide, in decurs de doar cateva zile de folosire. La masinile cu tambure pe spate, numai doua din jante se innegresc urgent, oferind un aspect destul de inestetic, care poate lasa impresia ca sunteti un conducator auto delasator, care nu are grija de automobilul sau. Magazinul nostru ofera soferilor o gama diversificata de jante auto ieftine provenind de la producatori autorizati.jante
Cum se curata si se mentin curate jantele
– in primul rand, folositi o carpa fina uscata pentru a sterge de praf jantele montate pe vehicul; cel mult, pentru a indeparta praful, puteti utiliza o perie fina
– exista ceara speciala de roti – aceasta varianta este practicata de mult soferi cu succes
– o data ce jantele sunt atinse de oxidare, vor arata murdare si invechite. Pentru a evita acest lucru, indiferent de tipul de jante pentru care optati, nu uitati ca pietrisul, gudronul si petele de grasimi sunt cei mai mari inamici!
– rotile se demonteaza de pe masina, fiecare in parte, pentru a le manipula cu mai multa usurinta, inlaturandu-se piesele detasabile.
– sapunul, detergentul de vase sau praful abraziv nu constituie produse suficient de puternice pentru a indepartata eficient mizeria de pe jante, petele de grasime sau praful adunat prin colturile si striatiile jantei.
– va indemnam, in schimb, sa folositi niste agenti de curatare speciali care nu contin amoniac, substante chimice anhidre (deshidratate) sau acizi.
– daca murdaria se indeparteaza greu, se impune ca masura frecarea cu o perie speciala pentru jante, care sa nu produca zgarieturi pe suprafata jantelor.
– incheiati prin clatirea jantelor cu apa pentru a elimina solutia de curatare. Daca doriti, puteti aplica la final un strat de polish.

Voi urmati pasii de mai sus?
O zi placuta!

Leave a Reply