Afla care sunt cele mai noi design-uri pentru inelele de logodna [P]

2017 aduce in viata dumneavoastra momente importante, precum o apropiata logodna si viitoare casatorie? Atunci nu ezitati sa aflati mai multe despre subiectul dedicat alegerii inelului de logodna perfect spre a fi purtat de viitoarea partenera de viata, deoarece aceasta marcheaza un pas foarte mare. Inelul de logodna nu reprezinta doar un simbol al sentimentelor de iubire ce s-au infiripat intre indragostiti, ci este si un accesoriu de podoaba ce urmeaza a fi prezent pe mana femeii iubite pentru urmatorii ani din viata.inele de logodna
Desi modelele de inele de logodna aur cu diamant solitar  vor fi mereu “la moda”, nu inseamna ca nu puteti explora si alte optiuni. O taietura moderna si un design diferit pot fi o alegere la fel de inspirata ca si versiunile clasice de benzi de logodna, pentru un plus de personalitate si farmec. Ne-am propus sa va tinem la curent cu cele mai recente trenduri ale momentului, exemplificand prin cateva design-uri in voga in 2017. De la benzi din aur de inspiratie edwardiana pana la benzi impletite, aveti la dispozitie o multitudine de alternative!
O aura unica. Setarile tip halo au devenit de ceva vreme extreme de populare. In timp ce un sir de pietre pretioase stralucitoare atrage atentia catre piatra centrala, creand iluzia optica de marire, trend-ul inelelor de logodna cu astfel de setari s-a diversificat mult, mizand pe orice tine de un aspect vintage sau de forme geometrice deosebite, pentru un look retro veritabil, mai ales daca diamantul sau alta nestemata aleasa este prinsa in bezel, stralucind puternic din orice unghi ati privi.
Accente colorate. Pietrele rare colorate au fost un trend urias in 2016. Anul acesta, stilistii de moda prefera mai multe pietre uneia singure, solitare. Puteti lua in considerare un smarald si doua diamante, de exemplu ori un diamant roz, asociat cu un mariaj fericit.
Inelele de logodna de inspiratie edwardiana sunt adesea apreciate pentru complexitatea detaliilor si feminitatea pe care o confera. Puteti opta pentru inele din aur handmade, cu detalii filigran care cu siguranta vor cuceri pe oricine.
Diamantele negre. Alegerea ideala in cazul in care doriti ca inelul dumneavoastra sa se diferentieze net de alte modele. In general miresele care nu sunt atat de traditionale in decizii sunt atrase de aspectul special al pietrelor diamantine negre. In afara esteticii deosebite, diamantele negre sunt asociate cu pasiunea si siguranta, fiind prin urmare o varianta simbolica. Daca doriti, puteti opta pentru pietre mai mici albe care sa puna in evidenta diamantul mai mare, negru.
Benzile din aur suprapuse au fost populare printre miresele boho in ultima perioada, asadar banuim ca si anul acesta multe doamne si domnisoare vor spune „Da” inelelor de logodna cu benzi impletite.
Ce poate fi mai seducator decat un inel de logodna cu diamant cu taietura para, pentru o doza dubla de stralucire?
Exista ceva profund romantic in aspectul modelelor de inele ornate cu rubine. Nuanta rosie vibranta transmite ideea unei pasiuni puternice si poate fi o alegere potrivita pentru o persoana dinamica.
Indiferent ca optati pentru un trio de nestemate sau mai multe diamante de marimi diferite grupate, moda pietrei rare solitare montate pe banda de logodna se afla in afara radarului stilistilor in 2017. Un design asimetric poate fi perfect pentru o persoana non-conformista, mereu in cautarea noului. Totusi, trebuie sa tineti cont si de alte aspecte, ca de pilda activitatile zilnice, deoarece este preferabil sa menajam pietrele pretioase atunci cand practicam diverse sporturi.

Tu ai spus “DA”?

Lasă un răspuns