Noua colectie de ceasuri a brandului DuFa

Noua colectie a brandului DuFa face parte din gama de ceasuri barbatesti ce apartin stilului Clasic, aceasta companie germana produce ceasuri de inalta calitate care inca reuseste sa respecte traditia designului traditional german.  Noul ceas DuFa DF-9002-02 Van der Rohe Chrono, 38mm, 3ATM este produs de o marca de ceasuri ce inca supravietuieste doar datorita sofisticatei excelente prin care ceasurile sunt lucrate si expuse pe piata.dufa Ceasurile DuFa sunt ceasuri barbatesti din colectia cu numele Van der Rohe Chrono, acestea pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbati ce apartin stilului Clasic si categoria de ceasuri dama ce apartin tot stilului Clasic.
Forma carcasei ceasului DuFa DF-9002-02 Van der Rohe Chrono, 38mm, 3ATM este rotunda, cadranul este de culoare neagra, display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, acesta este un material care este usor de spart dar care rezistenta la zgarieturi. Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare galben pai, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 42 mm, cu o grosime de 13 mm, limbile de ceasornic sunt galbene, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi o garantie de doi ani.
Mecanismul ceasului este quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, cantareste 80 grame, acest mecanism quartz este de origine japoneza, iar acest ceas este dotat cu 3 ATM.
Aceasta gama larga de ceasuri barbati are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas clasic, cu toate ca ceasul nu iese in evidenta cu alte atribute uluitoare, ceasul a fost si ramane un accesoriu care iti avantajeaza mereu tinuta.
Bratara ceasului este din piele, cureaua ceasului este maro, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, bratara are in lungime 230 de mm iar latimea este de 18 mm, ceasul are afisaj data si cronograf.

Cronograful reprezinta o componenta uzuala a ceasurilor de lux, aceasta categorie de ceasuri a dat nastere unei categorii aparte de ceasuri – ceasurile sportive. Cronografele care sunt incorporate in ceasuri au fost destinate in mod special barbatilor si pun accent pe durabilitate si precizie. Astfel au aparut cronografele flyback, ceasurile functioneaza in mod automat si nu necesita pornire sau oprire manuala.
Bratara ceasului DuFa DF-9002-02 Van der Rohe Chrono este de culoare maro, bratara maro a ceasului merge asortata cu tinutele casual. Tinutele gandite pentru anotimpurile friguroase merg asortate cu culoarea maro, aceatsa culoare merge asortata la randul ei in combinatie cu anumite culori calde sau neutre: maro in combinatie cu portocaliu, maro in combinatie cu galben, maro in combinatie cu bej, maro in combinatie cu alb.
Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama  sau de ceasuri barbati  al brandului Dufa.

Leave a Reply