Esti manager? Iata 3 modalitati EFICIENTE prin care iti poti uni echipa

Munca in echipa este cea mai buna metoda de a crea un mediu de lucru placut si, totodata, de a obtine rezultatele pe care ti le doresti pentru compania ta. Pentru a reusi toate acestea, trebuie sa pui accentul pe comunicarea interpersonala, insa acest lucru nu este suficient. Descopera, in acest articol, care sunt celelalte aspecte care te pot ajuta in acest demers, dar si cele mai eficiente modalitati prin intermediul carora iti poti uni si consolida echipa.echipa

3 modalitati EFICIENTE prin care poti avea o echipa UNITA cu performante de neegalat:

Ofera-le sentimentul de apartenenta la grup
Oamenii sunt firi sociale, care simt in permanenta nevoia de a apartine unui grup cu care sa impartaseasca aceleasi idealuri, dorinte sau pasiuni. Astfel, amplificarea acestui sentiment in randul angajatilor tai reprezinta una dintre cele mai bune modalitati prin care poti forma o echipa cu adevarat unita. Pentru a reusi acest lucru ofera-le acestora, de exemplu, diverse obiecte inscriptionate cu sigla firmei sau chiar cu un simbol care sa evidentieze activitatea pe care o desfasoara impreuna. In acest sens, poti comanda pixuri personalizate de pe ABSOLUT Office, pe care sa le daruiesti fiecarui membru in parte. Fara indoiala, daca vei aplica aceasta metoda, vei fi cu un pas mai aproape de consolidarea echipei pe care o conduci.

echipa

Acorda atentie nevoilor fiecarui membru
De cele mai multe ori, oamenii nu se pot integra intr-un grup sau intr-o comunitate pentru ca traiesc cu impresia ca in acest mod isi vor pierde identitatea individuala. Din acest motiv, trebuie sa elimini aceasta conceptie acordand atentie nevoilor pe care le are fiecare membru din echipa ta. Mai precis, le poti achizitona acestora accesorii pentru gadget-urile pe care le folosesc zilnic, asfel incat angajatii tai sa inteleaga faptul ca esti atent si raspunzi cu promptitudine la necesitatile lor. In consecinta, acceseaza site-ul itelmobile.ro si descopera husele Iphone 8 Plus, bumperele pentru toate marcile de telefoane, dar si foliile pentru tablete, cablurile si alte accesorii destinate laptop-urilor. In mod cert, daca vei tine cont de acest aspect si vei aplica aceasta metoda, vei reusi sa iti unesti echipa.

Organizeaza teambuilding-uri
O alta modalitate eficienta prin care iti poti consolida echipa este aceea de a organiza teambuilding-uri. Acest concept a fost, in ultima perioada, adoptat atat de catre marile companii, cat si de catre firmele mici, cu un numar modest de angajati. Sesiunile de teambuilding au scopul de a aduce in atentia participantilor elemente care pot contribui la imbunatatirea performantelor lor, insa acestea reprezinta o ocazie perfecta pentru ca toti membrii echipei sa se cunoasca mai bine si sa comunice intre ei. Drept urmare, pentru a realiza tot ceea ce ti-ai propus referitor la acest aspect, ia in considerare organizarea periodica a teambuilding-urilor. Cu siguranta, aceasta metoda va da roade si te va ajuta sa ai in subordine o echipa unita.

Iata, asadar, care sunt cele mai eficiente trei modalitati prin intermediul carora poti avea o echipa unita si consolidata, cu performante de neegalat.

One comment

  1. Echipament Dezinsectie says:

    Eu mai am mult pana la postul de manager, dar intotdeauna citesc genul asta de articole pentru a-mi da seama ce merge bine sau rau la locul de munca. Pana acum, observ ca managerul nostru chiar se pricepe!

Leave a Reply