Sejurul din Republica Dominicana [P]

Nu multe persoane aleg Republica Dominicana ca destinatie de vacanta. Trebuie sa stiti insa ca un sejur in Republica Dominicana ar putea fi alegerea perfecta pentru voi. Veti vedea ca daca veti ajunge aici, va veti putea bucura de niste plaje albe, dar si de un ocean albastru, precum si de muntii zvelti care domnesc desupra vailor. In aceasta tara superba veti putea face mai multe lucruri decat sa stati la plaja. Unul dintre cele mai populare locuri este Playa del Macao. dominicana
Aceasta plaja este considerata a fi perfecta pentru a face surfing. In aceasta zoan se afla chiar si o epava. Daca sunteti pasionati de scuba, atunci veti avea ce sa vedeti sub apa. Laguna Enriquillo este un lac sarat urias, fiind locul in care veti gasi una dintre cele mai mari rezervatii de pasari din lume. Aici veti putea vedea pasari flamingo, dar si igoane sau crocodili, precum si alte creaturi unice. Bazilica de Nuestra Senora are o arhitectura crestina moderna, fiind un loc de pelerinaj anual. De asemenea, nu ar trebui sa ratati o vizita la Muzeul Casei Regale. Aici veti gasi o multime de obiecte si artefacte care au marcat istoria dominicana.
Plaza de la Cultura este o zona in care veti gasi o multime de muzee si galerii de arta. Veti putea gusta o felie din tortul cultural al Republicii Dominicane si cu siguranta veti aprecia aceasta experienta foarte mult. Aici veti gasi o multime de restaurante vechi situate in cladiri renovate. Nu ar trebui sa omiteti nici o plimbare la Muzeul de Chihlimbar. Optand pentru o vacanta in aceasta tara, veti constata ca veti lua cea mai buna decizie. Ea va va oferi tot ce aveti nevoie pentru a va reincarca bateriile si a va intoarce plini de energie. Veti vedea ca aceasta tara are multe lucruri de oferit.

V-ar place sa serviti un cocktail pe plaja din Republica Dominicana?

O zi relaxanta!

XOXO

Lasă un răspuns