Pachet de ingrijre intima de la TeaTree.ro

Am introdus de cateva luni in rutina mea produsele de la Metique pe baza de ulei din arbore de ceai. Efectele nu s-au lasat asteptate si dupa o luna am mai luat un pachet, de data aceasta pentru ingrijire intima, deoarece ma convinsesem in prealabil de eficienta produselor dedicate tenului. Ca urmare a celor doua articole dedicate produselor din pachetul Anti Acnee, tin sa va reamintesc ca uleiul din arbore de ceai este cel mai puternic antiseptic si antimicrobian natural. Desi are foarte multe aplicatii intr-o gama larga de domenii si a fost inclus cu succes in multe produse de ingrijire a pielii, el se foloseste cu preponderenta extern. Se aplica pe cosuri, rani, intepaturi si multe altele, informatii detaliate puteti gasi pe site-ul celor de la Teatree.ro.ingrijire intima

Pachetul pentru ingrijire intima contine 3 produse : Solutie curatare piele sensibila, fara sulfati, 250 ml; Australian Tea Tree Oil 100%, 10 ml; Crema intima, 50 ml si are un pret mai bun decat cele 3 produse luate individual, si anume 118 lei. Un studiu realizat de cercetatori si publicat in revistele de specialitate a concluzionat ca  intregul “arsenal”  combate eficient, natural  si fara costuri prea mari, cel putin 33 de tulpini din cele 81 existente de Candida. Eu l-am folosit doar pentru ingrijire, asadar la partea cu candida va trebui sa aveti incredere in rezultatele studiului.

Solutie curatare piele sensibila fara sulfati, 250 ml, costa 55 de leiingrijire intima

Desi este inclus in pachetul de ingrijire intima, solutia de curatare cu 4.99% concentratie de ulei din arbore de ceai este dedicata pielii, in general, asadar o puteti folosi atat pentru maini, picioare, corp, zona intima sau fata. Faptul ca nu are SLES (Sodium Laureth Sulphate), un ingredient care are rolul de a curata pielea si care produce spuma, uscand-o in tot acest proces, solutia de curatare este ideala pentru toate tipurile de ten insa cu precadere pentru cele uscate sau sensibile. Solutia de curatare este folosita atat in studii clinice pentru a se  studia efectele de combatere ale anumitor boli, cat si in spitale, ca parte a controlului infectiilor sau in saloanele ce ofera tratamente impotriva acneei. Pentru igiena intima este perfecta mai ales ca nu produce spuma, curata delicat si protejeaza flora bacteriana a zonei mentinand un pH echilibrat.

Despre Australian Tea Tree Oil 100%, 10 ml nu sunt putine de zis ci as putea scrie zeci de articole.ingrijire intima

Important de retinut este ca el se poate folosi simplu sau in combinatie cu alte uleiuri vegetale, in proportii diferite conform instructiunilor de pe site pentru diferite afectiuni. Cele mai frecvente afectiuni pentru care este folosit uleiul din arbore de ceai sunt cele ale pielii dar puteti sa il folositi inclusiv in igiena orala, pe periuta de dinti pentru combaterea cariilor, apa de gura, ingrijire intima, spalaturi vaginale, in umidificator pentru distrugerea microbilor din aer. Gasesc foarte buna varianta asta pentru  scapa de microbii din camera de dormit si pentru a evita transmiterea lor intre cei care locuiesc in casa atunci cand unul din ei este bolnav. Vorbind de utilizarea lui in igiena intima, se folosesc 10 picaturi la 500ml de apa si se fac spalaturi vaginale folosing un irigator, dupa care se aplica crema. Uleiul din arbore de ceai se considera cel mai puternic antimicrobian, doar ca, trebuie rabdare, efectele nu se vad la prima aplicare ci se obtin in cateva zile. Uleiul costa separat 28 de lei si exista si varianta de amestec de uleiuri vegetale din care 4.99 % este ulei din arbore de ceai, aceasta versiune fiind deja diluata, poate fi folosita ca atare.

Crema intima, 50 ml: 3% australian tea tree oil si vitamina E naturalaingrijire intima

Ingredientele hipoalergenice, naturale, facute sa vindece afectiunea fara a afecta pielea sunt mereu alegerea cea mai buna in materie de igiena intima. Eu am folosit-o strict pentru ingrijire intima si am constatat ca mi-a prins bine chiar bine, atunci cand eram in perioada menstruatiei si foloseam absorbante in locul tampoanelor interne. Uneori materialul sintetic, desi eficient in transformarea lichidului in gel si retinerea lui acolo, imi crea mici iritatii. Atunci crema m-a ajutat, lasand in urma o senzatie de racoare si diminuare a disconfortului. Crema este special conceputa pentru a trata sau a preveni diferite infectii ale zonei intime fara a perturba microorganismele sanatoase, mentinand pH-ul natural al pielii si nedevenind lipicioasa. Se aplica in cantitati mici si se maseaza zona intima, nu are parfum ci doar mirosul specific al uleiului de arbore de ceai.

Aceste produse au intrat in rutina mea perfect natural, fara ganduri ca nu ar fi bune pentru ca stiam de efectele acestui ulei, fara perioada de testare ci direct folosite de parca locul lor era acolo. Pachetul pentru acnee dar si cel pentru igiena intima s-au dovedit a fi parteneri de nadejde in lupta cu microorganismele nesanatoase. Le-ai incercat pana acum? Ai incercat vreun produs pe baza de ulei din arbore de ceai?

O zi frumoasa si sanatoasa!

XOXO

20 comments

    • paola says:

      mie imi plac produsele lor si in special uleiul 100%pur pentru ca poate fi folosit in foarte multe feluri.

  1. Camelia says:

    Uleiul de arbore de ceai il utilizez si eu. Nu am gasit inca niciun produs care sa il egaleze. Darul naturii, ingrijeste si vindeca deopotriva.

  2. Raluca Brezniceanu says:

    Am incercat mai multe produse pe baza de ulei din arbore de ceai, chiar si uleiul separat, dar numai pentru aplicare externa. Mi-ai dat noi idei unde as putea folosi uleiul, nu mi-ar fi trecut princap ca-l pot pune inumidificator, periuta de dinti, apa de gura. O sa incerc.

    • paola says:

      daca nu iti place mirosul cat de cat nu ti l-as recomanda in umidificator dar eu il folosesc, imi place sau cel putin nu ma deranjeaza 😉 In rest il poti aplica in cantitate de cateva picaturi cam pe orice produse de ingrijire cu atentie insa la ochi 🙂

  3. Bianca Ionel | Blogger Iasi says:

    Acum foarte multi ani am folosit un tratament pentru acnee cu arbore de ceai. Stiu ca mi-a calmat cat de cat problemele.
    Acum, produsele de care povestesti tu sunt deja pe alta directie de ingrijire, dar posibil sa fie la fel de bune. Nu le-am incercat.

    • paola says:

      Da, intr-adevar sunt pe alta directie insa am avut si gama de ingrijire a tenului. Inainte de metique am avut si o crema de la dermaE cu ulei din arbore de ceai si am constatat si eu, la fel ca si tine, ca a avut un efect vizibil asupra tenului acneic.

Leave a Reply