Curs de salarizare Eurocor-modulul 1

Cand am terminat masterul mi-am zis ca asta e! Tot ce am avut de invatat in scoala am invatat cu brio si de-acum trebuie sa imi caut un loc de munca unde sa pot folosi cunostintele acumulate. Nu a fost asa, desi am incercat sa imi aliniez cunostintele cu asteptarile pe care le aveam de la un loc de munca, e greu sa gasesti pe cineva sa te angajeze cand esti abia iesit de pe bancile scolii si ai un minim de experienta in spate, majoritatea acumulata din joburi part time. Angajatorii vor experienta pentru ca nu vor erorile pe care un incepator le va face, iar tu te afli in situatia in care ai cunostinte dar nu ai experienta si te multumesti, de regula, cu un job sub nivelul tau de calificare doar pentru a avea o experienta relevanta si de durata de pus in CV.curs de salarizare Eurocor

Asa a fost si la mine, am constatat ca nu te ajuta cu mult o facultate decat daca urmezi o cariera academica sau daca o poti completa si cu ceva experienta. Am inceput timid si apoi am facut primii pasi in contabilitate primara si acolo am ramas. Fara vreo perspectiva de evolutie deoarece studiile mele au inclus doar bazele contabilitatii si fara timp sa incep o facultate in domeniu, in urma careia sa mai si invat nu doar sa ma laud cu diploma. Eram blocata, iar apoi, colega de la salarizare a ramas insarcinata si sefa a decis ca cineva din birou va lua locul ei pe perioada cat va sta in concediu de crestere a copilului. Inca nu s-a decis cine va fi acel cineva, asa ca, orice calitate pe care mi-o pot pune in evidenta pentru a fi eu aceea, merita scoasa la inaintare. Stiam ca asta implica a cunoaste lucruri noi, care le stiam doar tangential si ar trebui sa fac un pas  in directia asta pentru a le invata.

curs de salarizare Eurocor

Noroc ca citisem la Ioana ca urmeaza cursuri de marketing organizate de Institutul Eurocor si am gasit cea mai buna metoda de a face rost de informatii valoroase dar si de cineva care sa ma ajute sa le inteleg fara sa ma deplasez de acasa. Acest Institut este o filiala a Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta care are sediul central in Olanda si care se poate lauda cu o experienta de 21 de ani, 300.000 de cursanti si o prezenta in 7 tari, atata in Europa cat si in Asia. Diplomele eliberate de ei nu sunt recunoscute de Ministerul Muncii decat daca promovezi examenul final al cursului fata in fata, la sediul lor central. Asa am ales un curs de salarizare, desi mi-era greu sa ma decid intre acesta si cel de contabilitate sau de managementul resurselor umane. Diversitatea de cursuri care mi-a atras atentia a fost coplesitoare, din fiecare categorie imi doream cate ceva dar intr-un final m-am decis, cu greu, la un curs de salarizare. Cu timpul cred ca voi alege cursul de fotografie care vad ca face victime tot mai multe printre colegele bloggerite.curs de salarizare Eurocor

Cred, ca pentru aceia care isi doresc sa acumuleze doar cunostinte, asa cum sunt eu, este o modalitate foarte buna de a le obtine si de a fi indrumat de un profesor personal. Totodata, la fiecare curs, ai teme de facut, care nu seamana deloc cu cele pe care le fac cu fetita de 4 ani, ci au rolul de a asigura o mai buna asimilare a informatiei si de a evita trecerea in revista a modulului doar pentru a-l primi pe urmatorulul. Atentie! Se dau calificative 🙂 Daca  ti-era dor sa fii student, cursurile prin corespondenta de la Eurocor iti pun la dispozitie toate premisele de a retrai experienta, ba chiar au si un campus unde pot face schimb de pareri si experiente cu alti studenti ai Institutului Eurocor.

Mi s-a parut o varianta de studiu foarte lejera de a invata lucruri noi, flexibila, cu asigurarea unei baze temeinice si complexe de cunostinte pe care trebuie sa le ai daca vrei sa obtii randament bun intr-un anumit domeniu. Cel mai mult mi-a placut ca, daca nu intelegi ceva, ai mereu un profesor la dispozitie care te poate indruma catre gasirea unui raspuns corect, singur, sau te poate pune in tema cu noile reglementari in materie de domeniu. Iar dupa cum stiti, de la 1 ianuarie 2018 s-a introdus si salariul minim brut, s-au trecut aproape toate impozitele si taxele platite pana atunci de catre angajator, la angajat, fara ca primul sa fie in vreun fel obligat sa modifice salariul brut pentru a pastra acelesi venit al angajatului.curs de salarizare Eurocor

Cursul de Salarizare ales de mine are 16 module, pe care planuiesc sa le parcurg pana la capat si, chiar daca in tot acest timp se vor produce alte schimbari fiscale, profesorul meu personal Petrache Anca, ma poate lamuri in privinta lor. Cursul nu solicita o pregatire anterioara in domeniu pentru a fi parcurs ci este foarte usor de inteles si ajuta la formarea unui vocabular de specialitate, iar daca ai dubii despre specializarea aleasa poti inapoia cursul dupa 14 zile fara invocarea vreunui motiv si fara vreo penalizare.

Cursul de salarizare costa 95.30 de lei dar ai o multime de beneficii, printre care si reduceri de pret, panou de control pentru o monitorizare atenta a platilor efectuate, a modulelor de studiu primite si un profesor oricand la dispozitia ta. Cu doar 15 minute de studiu pe zi, pe naveta, in timp ce astepti microbuzul, in pauza de masa sau oricand ai putin timp, poti asimila cunostinte noi care te vor califica drept un candidat eligibil penntru o promovare, o marire salariala sau alte beneficii de care poti beneficia la firma in care lucrezi.

O zi cu spor (la invatat)!

XOXO

9 comments

  1. Corina says:

    Habar n-aveam ca exista si astfel de cursuri. Am sa arunc o privire pe site pentru documentare! Sper sa reusesti tot ceea ce-ti doresti! Succes!

  2. Albu Steluta Georgiana says:

    De anul acesta si noi ne-am apucat de cursuri de la Eurocor si am ramas surprinsa de cat de usor se poate parcurge materialul didcatic!

  3. Raluca Brezniceanu says:

    Si eu am stat mult in cumpana pana sa-mi aleg doar un singur curs din cele sustinute de catre Eurocor, iar in final am ales Relatii publice si comunicare. Sper sa fie la ambele cursurile de bun augur!

Leave a Reply