Ghidul unui domn stilat: 3 ponturi de care trebuie neapărat să ții cont

Secretul unui gentleman constă nu numai în manierele sale alese, ci și în modul în care știe să se îmbrace adecvat unei ocazii. Un domn adevărat nu va alege niciodată haine sau accesorii de proastă calitate, ci le va selecta cu aceeași grijă și atenție pe care le acordă tuturor aspectelor din viața sa. Tu ce trucuri aplici pentru a te ridica întotdeauna la nivelul unui gentleman? Dacă citești acest articol de pe telefon, accesează http://salut-it.ro/reparatii-calculatoare-sector-3 și beneficiază de diagnosticare și reparație rapidă pentru laptop-ul tău. Un domn stilat trebuie să se îngrijească și de device-urile sale! Cat de usor e sa fii in trend? Iata ghidul unui domn stilat!

Iată 3 ponturi pe care trebuie sa le știi neapărat:

  1. Cunoaște-ți bine măsurile

Trebuie să știi ce măsură porți la haine și încălțăminte, acest lucru este clar. Astfel, nu vei putea da greș atunci când ești în căutarea unui costum – iar un costum trebuie să cadă perfect pe un domn. Ține cont de faptul că nu există un corp simetric, astfel că este foarte posibil să ai un umăr mai ridicat decât altul sau un picior mai lung (sau mai scurt) decât celălalt. Știind aceste mici detalii, poți apela la un croitor, care să facă modificările necesare și să transforme o ținută banală într-una de înaltă calitate. Așadar, ia un metru de croitorie și măsoară bine!

P.S.: Pentru un sacou sau o cămașă, lungimea spatelui se măsoară de sub guler.Cat de usor e sa fii in trend? Iata ghidul unui domn stilat!

  1. Îmbracă-te potrivit ocaziei

Nu există greșeală mai mare decât să te îmbraci altfel decât cere ocazia. Ia în calcul mediul în care lucrezi și evenimentele sociale la care participi în mod obișnuit înainte de a achiziționa o piesă de îmbrăcăminte. În mod natural, o persoană care lucrează într-un birou va avea nevoie de un costum, însă pentru un student ar fi mai potrivit să opteze pentru o jachetă și o pereche de pantaloni bine croiți. La fel, un bancher va avea nevoi vestimentare diferite față de un artist: primul va alege întotdeauna costume în culori închise, iar cel de-al doilea se va juca cu nuanțele și pattern-urile pentru a ieși în evidență. Cu toate acestea, fiecare domn, indiferent de domeniul în care lucrează și cercurile sociale în care se învârte, trebuie să poarte pantofi de cea mai bună calitate. Pe https://www.bman.ro/incaltaminte-barbati-piele/ poți găsi încățăminte din piele, potrivită oricărui gentleman. Achiziționează, alături de aceștia, și produsele necesare pentru îngrijirea pantofilor.Cat de usor e sa fii in trend? Iata ghidul unui domn stilat!

  1. Este smart să fii vintage

Magazinele vintage oferă o gamă variată de articole vestimentare de calitate la o fracțiune din prețul original. Rafinează-ți tehnica de căutare și sortare prin târgurile și magazinele de haine second hand și vei fi uimit de ce comori poți descoperi! Cu răbdare și un croitor bun, care să te ajute apoi cu modicările și retușările, îți vei îmbogăți garderoba cu îmbrăcăminte de cea mai bună calitate. Un pont pe care este bine să îl știi este că jachetele și sacourile de lux au butoniera lucrată manual. Antrenează-ți privirea să recunoască astfel de mici detalii de finețe!

În final, un domn adevărat trebuie să țină cont de încă o regulă în ceea ce privește îmbrăcămintea: nu cumpăra niciodată un articol cu mai mult de o mărime mai mic sau mai mare, deoarece niciun croitor, oricât de priceput, nu va reuși să îl modifice perfect. De asemenea, când ai dubii, este recomandat să optezi pentru ceva ce ți se pare a fi prea mare decât prea mic, având în vedere faptul că este mult mai ușor să tai câțiva centimetri de material decât să îi adaugi.

Leave a Reply