Țigla metalică. Materia primă pentru o învelitoare rezistentă în timp

Trăinicia și durabilitatea se numără printre caracteristicile cele mai dorite când vine vorba despre atributele necesare unui acoperiș. De aceea, proprietarii de case trebuie să aloce timp suficient atunci când trebuie să aleagă materia primă pentru una dintre cele mai importante componente ale construcției. În funcție de preferințele acestora, dar și de aspectul clădirii care are nevoie de învelitoare, opțiunile pot fi variate. Prin urmare, atunci când construiești sau când îți renovezi locuința, ai nevoie de materie primă de calitate, iar țigla metalică constituie una dintre alegerile preferată de către specialiștii în construcții datorită multiplelor beneficii pe care le poate aduce clădirii.Țigla metalică.

De ce să alegi țigla metalică pentru acoperișul tău
Așadar, una dintre cele mai bune materiale în materie de învelitori este țigla metalică Umbrella care se poate găsi în două variante:
• Țigla metalică standard clasică
Este un produs standard disponibil în diferite grosimi, tipuri de acoperiri, texturi și culori.
• Țigla metalică dublu modulară cu prinderi ascunse
Acest produs se deosebește de multitudinea produselor existente deja pe piață și este compusă din panouri de tablă care sunt ușor de manevrat și de depozitat, fără îmbinări vizibile. De altfel, procesul montajului și al schimbării oricărui panou este unul facil, deoarece pot fi înlocuite, chiar și din mijlocul acoperișului. În acest fel, se asigură uniformitatea și aspectul estetic.

Ce caracteristici înglobează țigla metalică Umbrella
Confecționată din oțel nordic SSAB fabricat în Scandinavia, țigla Umbrella este testată în cele mai severe condiții și înglobează o serie de caracteristici care fac din acest tip de materie primă o alegere excelentă. Iată care sunt avantajele pe care le oferă acest țigla metalică Umbrella:
– Permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte;
– Are o greutatea redusă ceea ce nu va solicita structura de rezistență a construcției;
– Rezistă timp îndelungat;
– Conferă un aspect uniform și estetic clădirii;
– Conferă armonie, aliniindu-se perfect cu celelalte componente ale construcției și cu elementele decorative;
– Acoperirile de vopsea sunt bio – o parte din materialul tradițional este substituit cu o componentă bio;
– Prezintă garanție anti-coroziune pentru o perioadă de 30 de ani;
– Este rezistentă la radiațiile cu ultraviolete;
– Prezintă garanție pentru menținerea culorii timp îndelungat – 20 de ani;
– Este disponibilă într-o varietate de culori – roșu cărămiziu, brun, maro, negru și gri metalic
– Acest tip de acoperiș poate fi disponibil în mai multe dimensiuni;
– Durata de exploatare este de 50 de ani.

Cât poate costa un acoperiș din țiglă metalică
Prețurile unei astfel de învelitoare diferă de la producător la producător. De asemenea, nu ar trebui să uităm că pentru un montaj efectuat ca la carte, vei avea nevoie și de mână de lucru bună. Astfel că, atunci când calculezi costurile finale, ține cont și de meseriașii pe care îi alegi pentru execuția lucrării. De asemenea, pentru a evita riscul de apariție a problemelor de natură tehnică sau estetică – precum îmbinarea precară a elementelor, diferențele de nuanțe între produse, decolorarea diferită în timp sau pierderea luciului, ar fi bine să achiziționăm componentele necesare de la același producător.

One comment

Leave a Reply