Green Lab – o noua atitudine fata de ten si natura

Uitandu-ma la cate produse romanesti de calitate sunt deja pe piata ma suprinde ca majoritatea dintre noi alege produse straine, fie din obisnuinta fie din deprecierea calitatii romanesti fata de cea straina, insa, oricare ar fi motivul, an dupa an, produs dupa produs ma conving ca rationamentul meu si/sau al altora pleaca de la premise false. Green Lab este unul dintre brandurile romanesti  de ingrijire a pielii care a reusit sa imi intoarca privirea catre ceea ce are piata romanesca de oferit mai bun, chiar daca, pana de curand, nu eram in totalitate convinsa.Green lab

Dupa ce am vorbit cu mult drag despre Farmec, longevitatea si continua re-branduire a sa, azi insa focusul cade de pe Green Lab, a carui denumirea tradeaza ingredientele naturale din compozitia produselor sale. Cei de la Green Lab sunt cel mai bine reprezentati de 2 cuvinte: echilibru si inovatie, sunt mereu in echilibru cu natura, insemnand ca ingredientele lor sunt naturale, extrase cu mare grija si folosite atat cat trebuie in fiecare produs pentru a fi eficiente. Termenul de “inovatie” implica folosirea unor ingrediente naturale rare sau cel putin nu foarte comune altor cosmetice din aceeasi categorie, asadar, noua gama “Pure stem” are la baza un ingredient activ care se regaseste intr-o specie de trandafiri elvetieni ce cresc la peste 3200 m altitudine. Frunzele acestei specii de trandafiri sunt foarte rezistente la soare, vant si frig datorita substantei numita dehydrin, astfel luand nastere  formula PhytoCellTec ™ Alp Rose, care foloseste calitatile acestei substante in produsele de ingrijre a tenului.Green lab

Green Lab au fost sponsorii evenimentului desfasurat la Suceava in 30 iunie: Bucovina Beauty Bloggers si au considerat ca doresc sa ne surprinda cu noua gama de produse intitulata Pure Stem. Astfel, goodie-bag-ul a continut o apa micelara si o crema de zi din noua gama, care ne-a fidelizat inca de la primele aplicari.

Apa micelara Green Lab Cosmetics

Green lab

Desi brevetul de inventie al apei micelare il contine Bioderma, nu pot spune ca asta e o piedica pentru alte firme de renume, dermatocosmetice sau nu, sa isi scoata propria formula de apa micelara. Apa micelara de la Green Lab a fost una dintre putinele  ape micelare care si-a dovedit eficacitatea de la primele folosiri, atat pe fata, ochi si buze. Pe langa faptul ca ofera o curatare eficienta, hidratare buna si o calmare a pielii, aceasta nu contine parfum, unul dintre cel mai des intalniti alergeni cunoscuti din cosmetice si care, de multe ori,  inclina balanta achizitiei catre produse care sunt doar parfumate si atat.Green lab

Din punctul meu de vedere, adica al unei persoane cu ten sensibil, apa micelara se comporta foarte bine, a durat insa putin sa ma obisnuiesc cu ea, mai ales ca de cativa ani folosesc un lapte demachiant si eram obisnuita cu o anumita cantitate si un anumit efect. Surprinzator, efectele obtinute cu laptele demachiant sunt o combinatie intre curatarea obtinuta cu apa micelara Green Lab si crema de zi care o succede. Tenul sensibil nu este agasat sau iritatin niciun fel, doar ca pentru un ten uscat, curatarea cu apa micelara ar trebui urmata de aplicarea unei creme, iar crema de zi Pure Stem este o optiune foarte buna. Apa micelara la 150 ml costa doar 23 de lei si o poti folosi in tihna in decursul unei luni.

Un alt produs incantator de le Green Lab a fost crema de zi Pure Stem.Green lab

Aceasta crema contine ingrediente pe care ar trebui sa le aiba in compozitie orice crema cel putin decenta: Resveratrol, Vitamina E, SPF15 si un ambalaj AirLess care ii aduce un plus de valoare prin faptul ca mentine instact produsul pana la folosirea lui completa. Comparativ cu cremutele de la borcan unde tot trebuie sa iei cu mana, alterand astfel produsul prin infiltrarea de micro-organisme, sistemul Airless tine totul in vid pana in momentul in care ajunge direct pe piele, astfel expunerea lui la factorii de mediu este minima.Green lab

Crema de zi Pure Stem este lejera,  are consistenta asemanatoare mai mult unei lotiuni decat unei creme si contine doar ingrediente naturale, fara parfum. Indicata tuturor tipurilor de ten, de la gras la uscat si mixt, crema de zi are puternice efecte antiaging, putand fi folosita ca o baza de machiaj chiar daca folosesti acizi pentru exfoliere. SPF-ul de 15 te protejeaza impotriva melasmelor la care poate duce exfolierea si expunerea la soare fara protectie, astfel ca Pure Stem devine o baza de machiaj hidratanta fara sa incarce porii sau sa lase o pelicula lucioasa dupa aplicare. Crema de zi la 50ml costa 49 de lei si tine cu brio o perioada mai lunga de timp.

Placut impresionata de noile produse mi-am pus in gand sa incerc si laptele demachiant care vine in flacon cu pompita si care promite aceleasi efecte antiaging si de curatare, in timp ce este delicat cu pielea sensibila.

Voi ati incercat produsele Green Lab? Ce parere v-au lasat si care este pararea voastra despre produsele autohtone de ingrijire?

O zi placuta!

XOXO

15 comments

  1. Simona says:

    N-am incercat aceste produse. Este pentru prima data cand aud de ele dar par interesante. Momentan folosesc o crema de fata pe baza de gel si imi curat tenul cu solutie micelara. Cam atat pe timp de vara 🙂

  2. Emilia says:

    Cunosc aceste produse de ceva timp si am auzit numai pareri bune, in special pentru crema de zi. Am o parere buna in legatura cu produsele autohtone si consider ca majoritatea chiar fac ceea ce promit, iar preturile lor au ramas destul de accesibile.

  3. Mihaela says:

    Mie imi plac mult produsele autohtone si trebuie sa recunosc ca de multe ori le depasesc in calitate pe cele straine. Despre Green Lab am auzit numai de bine si vreau sa incerc si eu apa micelara de la ei.

  4. Mirela Marin says:

    Produsele cu ingrediente naturale sunt preferatele mele. cele două produse Green Lab par să corespundă tuturor cerințelor tenului meu dar și a standardelor, merită credit.

  5. Cristina Barbieru says:

    Din pacate, eu nu m-am impacat cu produsele Green Lab. Nu stiu ce ingredient nu mi-a facut bine si am facut iritatie pe ten. Tare rau mi-a parut fiidca dupa aplicarea cremelor, tenul meu arata si se simtea f bine, dar a doua zi..iritatia si-a facut aparitia.

  6. Rokolla says:

    Am folosit si eu produsele de la Green lab.Apa micelara mi s-a parut foarte buna si eu am combinat produsele astea si cu crema de noapte si mi-a iesit o rutina de ingrijire foarte reusita

  7. Oana Durican says:

    Despre Green Lab am citit multe review-uri de produse si asta mă face curioasă. Poate că e cazul sa incerc si eu gamele lor ieșite in ultima perioadă.

  8. Corina says:

    Green Lab este unul din brandurile mele preferate. Ador crema aceasta- e foarte eficienta si o folosesc cu placere de foarte mult timp!

Leave a Reply