Mobila de bucatarie standard, economie pe termen scurt si satisfactie pe termen lung

Vine un moment in viata fiecarui om in care se stabileste la acasa lui si viseaza ca acest procedeu va fi unul pe atat de placut si lipsit de stres pe cat ii sunt de dragi diminetile de duminica in care isi bea cafeaua printre primele raze ale soarelui. Adevarul este ca, mutatul intr-o casa noua are atat de multe variabile incat e greu sa gasesti potrivirea perfecta intre mobilier, culori, asezare, design si functionalitate chiar si in cazul in care iti iei o casa la cheie facuta si amenajata dupa bunul tau plac. Daca te muti intr-un spatiu in care nu ai mai locuit pana atunci, cu siguranta vor fi multe aspecte pe care  nu le vei lua in calcul decat dupa ce te muti. Unul din acele aspecte foarte importante este mobila de bucatarie, spatiu care preia tot mai mult din utilitatea altor spatii de petrecere a timpului liber.mobila de bucatarie

E lesne de inteles de ce bucataria devine un centru de interes pentru toti cei aflati in casa, mai ales daca se gateste periodic, devenind pe rand living, atunci cand vecina vine la o cafea si tu inca mai ai de invartit in mancare, devine loc de facut teme cu cel mic atunci cand are nevoie de indrumare ici-colo, devine loc de practica pentru micutii chefi care vor sa isi aduca o contributie la gatit, devine loc de reconectare cu jumatatea in cadrul unei cine romantice sau ia forma unui confesionar, atunci cand toti membrii familiei stau la masa si povestesc cum a fost ziua lor. Bucataria este locul unde se aduna familia, tocmai de asta spatiul trebuie impartit in asa fel incat fiecare sector sa indeplineasca un scop primar: loc de facut mancare, loc de mancat, loc de depozitat, iar alegerea unei mobile de bucatarii nu este mereu o decizie usoara.

Chiar si cu un spatiu redus, mobila de bucatarie poate fi aleasa in asa fel incat sa vina in intampinarea nevoilor de functionalitate, limitare de buget si design ale proprietarului iar mobila facuta standard, in serie, poate fi de multe ori raspunsul multor intrebari. Pe vremuri erau doar cativa producatori de mobila standard de calitate, asa ca de multe ori era frica aia nejustificata de a nu avea aceeasi mobila ca a vecinului, dar acum insa, varietatea de modele, culori si materiale folosite este atat de mare incat nici daca ai vrea nu ai putea sa ai aceeasi mobila de bucatarie cu altcineva, pe o arie destul de vasta.

Mobila de bucatarie standard are un pret mai redus si ofera acelasi design special pe care il cauti, are dimensiuni prestabilite si de multe ori acestea coincid cu majoritatea spatiilor de la bloc sau garsoniere, deducand de aici ca si producatorii de mobila au facut un pas in fata pentru a veni in intampinarea unui set de nevoi specifice. Mobila de bucatarie standard este o imbinare economica dintre pret si design si de regula magazinul care ti-o vinde are si echipa de montaj care s-a specializat de-a lungul timpului pe mobila de bucatarie standard asa ca, vei economisi din start timpii de montaj si vei avea o garantie de calitate a lucrarii finale.mobila de bucatarie

O mobila de bucatarie standard nu costa foarte mult dar ofera destul de multe avantaje in materie de design si de multe ori sunt folosite materiale de calitate care rezista bine testului timpului si al uzurii. Alege in  functie de stilul pe care il ai in restul casei si fa dintr-un spatiu mic o adevarata atractie pentru familia ta. Pana la urma dragostea trece prin stomac iar mobila de bucatarie te ajuta sa savurezi cu drag felul de mancare preferat si sa redescoperi ce te face sa te simti ca acasa.

Voi ce fel de mobila de bucatarie ati ales? Mobila de bucatarie standard este o buna optiune pentru decorarea unui spatiu mic sau mare?

O zi usoara!

XOXO

10 comments

 1. coco says:

  noi avem una facuta la comanda deoarece bucataria are 5 pereti si un intrand si nu se potriveau cele de gata, dar am o garsoniera si este mobila standard acolo!

 2. Mihaela says:

  Daca ai spatiu poti opta pentru mobila de bucatarie standard asa cum am facut si eu fiindca am o bucatarie mare comparativ cu cele din apartamentele noi unde ai nevoie de mobila la comanda ca sa incapa.

 3. Corina says:

  Eu am in bucatarie mobila standard, pe care o schimb automat la 6 ani- asa am vazut la mama, asa fac si eu! 😀 Va spun asta pentru ca toti prietenii ma intreaba de ce o fac.. 😀

 4. Mirela Marin says:

  Am experimentat câteva mutări, dacă pot spune așa. De fiecare dată am folosit altă soluție. Cea mai bună mi se pare cea a mobilierului pe comandă. Se potrivește stilului personal și folosește spațiul în mod inteligent.

 5. Rokolla says:

  Imi doresc si eu o mobila de bucatarie noua. Inca nu m-am hotarat asupra modelului si cochetez cu ideea de a-mi face una la comanda

Leave a Reply