B.U. – pasiune, prospetime si eficienta. Doua game noi: Passion si In Action

In ciuda faptului ca tineretea mea e departe de a fi apropiata unei varsta adolescentine, nu ma pot abtine sa nu caut in vreun sertar prafuit al memoriei mele, amintiri din acele vremuri, regasind mereu branduri pe care le foloseam atunci dar care au reusit sa se reinveteze de-a lungul timpului, lansand noi game de produse insa fara a face vreun rabat la calitate. Unul dintre acele branduri cu care am jonglat in adolescenta a fost si B.U. , de la sprayuri, ape de toaleta sau deodorante, am invatat sa ma cunosc putin cate putin, sa imi formez gusturi si preferinte, toate acestea cu un buget de elev.B.U.

Chiar si acum, observ ca B.U. a fost unul dintre putinele branduri care a ajustat putin cate putin pretul produselor la fluctuatiile puterii de cumparare a majoritatii dintre noi, ceea ce denota profesionalism si o adanca ancorare in realitatile economice. B.U.  este marca importata si distribuita in Romania de grupul Sarantis care, a fost unul dintre principalii sponsori ai Bucovina Beauty Bloggers Event, blog-meet-ul organizat la Suceava in data de 30 iunie.

Despre B.U. se poate spune ca este brandul individualitatii, emotiei si exprimarii de sine, se adreseaza fetelor cool, pline de viata si optimiste, care isi urmeaza visele. B.U. insufla fiecarei fete sentimentul libertatii, miresmele variind in functie de starea de spirit si de dorintele sale, imbratisand entuziasmul pentru viata si oferind un adevarat impuls de energie. Asadar, cu preponderenta fetelor care sunt pe drumul descoperirii de sine, insa unele produse consider ca sunt asemenea evergreen-urilor, ppot fi folosite oricand indiferent de varsta, trebuie doar sa fii deschisa la noutati.

Pachetul B.U. a continut produse din doua game diferite, Passion si in  Action, care mi s-au parut ca se completeaza destul de bine: activa dimineata si in cursul zilei si pasionala seara 🙂

Din gama B.U. in Action  am primit deodorantele, spray si roll-on. Daca despre primul pot spune ca l-am folosit pana am golit tubul, despre cel de-al doilea, adica ce roll-on nu as putea spune mare lucru din cauza faptului ca nu imi plac astfel de deodorante. Mereu am detestat modalitatea de aplicare a deodorantelor roll-on din prisma faptului ca acea bila, care se roteste si aplica produsul, ia in acelasi timp diverse bacterii de pe suprafata pielii de la axila si le introduce in continut, astfel, conform paranoii mele, duce la contaminarea continutului si la un ciclu vicios de aplicare de noi bacterii odata cu produsul. Probabil veti spune ca sunt nebuna, ca nu pot rezista bacteriile atata timp in solutie insa sunt convinsa ca pot sta destul de bine pe bila din plastic.

In ceea ce priveste deodorantul spray este altceva. Un spray discret cu efect deodorant care lasa pielea sa respire si ajuta la protejarea impotriva mirosurilor neplacute. Efectul acestuia, si aici ma refer la faptul ca nu se simte un miros urat de transpiratie, dureaza cam 6 ore in plina vara, cu miscare medie si soare dogoritor. A nu se confunda cu blockerul, care are rol de a bloca transpiratia, cu sprayul B.U. in action vei transpira normal doar ca nu vei mirosi urat.B.U.

Gama Passion a fost mult prea ademenitoare pentru mine ca sa nu trec la testarea ei inca din primele zile de la primire. Un parfum puternic, senzual care iti patrunde direct in inima.Un parfum ce se recomanda a fi purtat cu precadere seara, deoarece iti testeaza imaginatia, iti pune la incercare puterea de seductie si iti inspira o atitudine de “vanator” si nu de “prada”. Passion e dedicata mai mult femeilor adulte, conectate cu feminitatea pe care o emana si in plin echilibru cu senzualitatea pe care o emana. Persista cateva ore de la aplicare, asadar e nevoie de o reimprospatare a mirosului dupa cateva ore.

Voi ati incercat vreuna din cele doua game de la B.U.? Sau care ati incercat-o pana acum?

O seara placuta!

XOXO

5 comments

  1. Cristina Dragomir says:

    A trecut ceva vreme de cand nu mi-am mai luat un deo spray, dar foloseam acum ceva timp produsele BU. Apoi… nu stiu ce-am facut de ne-am racit relatia. Dintre cele doua variante cred ca Passion este mai aproape de gusturile mele. Ma voi uita dupa el la raft.

Lasă un răspuns