Îți cade părul? Iată care este cauza și ce tratament pentru păr să folosești!

Când vine vorba despre rutina zilnică de îngrijire, nu putem neglija podoaba capilară – cea mai importantă armă de seducție a femeilor. Încă din vechime, femeile au folosit tot felul de tratamente de păr pe bază de amestecuri obținute din plante și uleiuri naturale.
Ei bine, în prezent, marii producători de cosmetică folosesc metode revoluționare pentru a crea cele mai bune produse în conformitate cu nevoile și exigențele utilizatoarelor. Astfel, eforturile companiilor îndreptate în direcția cercetărilor și a inovației sunt răsplătite cu cele mai bune rezultate.tratament pentru păr

Zona online este foarte diversificată și oferă o mulțime de opțiuni pentru femeile care sunt în căutarea unor soluții de îngrijire a părului. În momentul de față, pe piața de profil există o paletă largă de produse din care ele pot alege produsul compatibil cu nevoile lor.
Ce cauze are căderea părului?
Căderea părului este un proces absolut natural. Omul pierde, în medie, undeva între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Dar ce ne facem atunci când observăm că părul ne cade în exces? Aceasta este o situație destul de îngrijorătoare. Mai întâi, ar trebui să identificăm ce cauze duc la căderea părului:
Factori genetici
Alopecia (căderea părului) poate avea cauze genetice, fiind moștenită de la unul din părinți.
Carențe nutriționale
Un stil alimentar deficitar fără necesarul de substanțe nutritive (proteine, fier, minerale, vitamine) determină subțierea firului de păr și inevitabil căderea acestuia.
Îngrijirea necorespunzătoare a părului
Utilizarea unor produse de îngrijire cu o calitate inferioară, anumite obiceiuri de coafare – cum ar fi, de pildă, strângerea părului „în coadă de cal” sau utilizarea frecventă a produselor de styling (uscător, ondulator, placa de întins părul).
Factori de stres
Stresul emoțional poate fi o altă cauză ce duce la stoparea creșterii firelor de păr. De regulă, această situație apare la un interval de câteva luni de la manifestarea evenimentului neplăcut. Așadar, în acest caz sunt utile tratamentele de regenerare a părului.
Hormonii
Potrivit studiilor, fluctuațiile hormonale pot duce la căderi masive ale părului. În general, prospetele mămici se confruntă cu astfel de probleme. Datorită hormonilor, firele de păr care ar fi trebuit să cadă în mod normal în cele 9 luni de sarcină sunt păstrate.
Tratament pentru căderea părului cu chinină, un ingredient-minune
Dacă te confrunți cu această problemă, atunci ai nevoie de tratamente pentru căderea părului care să te ajute să îți îmbunătățești fibra capilară. Ca să fii sigură că alegi ce trebuie, citește eticheta produselor înainte să le achiziționezi.
Optează pentru un tratament de păr pe bază de chinină, o substanță obținută din scoarța arborelui de chinină, originar din America de Sud. Acest ingredient activ stimulează creșterea părului și reglează secreția de sebum – ceea ce face ca un tratament de păr care conține un astfel de ingredient să fie o alegere excelentă și pentru persoanele care au un păr cu tendințe de îngrășare.
Multe femei se află în căutarea unui tratament pentru îndesirea părului, chiar dacă nu întâmpină probleme cu căderea părului excesivă. Pur și simplu, acestea își doresc mai mult volum și astfel au nevoie de produse care să stimuleze regenerarea părului.
Fie că încerci remedii naturiste, fie că optezi pentru tratamente din comerț, nu trebuie să îți neglijezi părul și să te orientezi către acele produse menite să rezolve problemele părului tău.

Tu ce folosesti impotriva caderii parului?

O zi insorita!

XOXO

Leave a Reply