Alegerea celui mai bun scaun de masă pentru bebeluși

Unul dintre cele mai dificile momente cu care se confruntă un tânăr părinte este hrănirea bebelușului. Această activitate poate fi un adevărat chin dacă cel mic refuză cu desăvârșire să participe, împrăștie peste tot mâncarea și începe să plângă. De aceea, Miababy® recomandă alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși potrivit, care să ușureze această activitate, să ofere micuțului confortul necesar și să transforme totul într-o mare distracție.scaun de masă

Tipuri de scaune de masă pentru bebeluși
Pe piață se găsesc mai multe tipuri de scaune de masă pentru bebeluși, astfel că alegerea celui potrivit poate fi destul de dificilă.
Principalele tipuri sunt:
Scaun de masă bebe clasic – este simplu, fără funcții suplimentare și are, de regulă, un preț foarte mic. Este unul dintre cele mai populare astfel de produse deoarece este foarte practic. Totuși, pentru mai mult confort, se recomandă scaunele de masă pentru bebeluși reglabile, cum ar fi Mimzy Snaker – cu sistem de pliere rapid, compact și facil.
Scaun de masă bebe transformabil – se transformă ușor din scaun de masă, într-un centru interactiv unde cel mic se poate juca în voie. Scaunele de masă Eat&Play de la Miababy® sunt ideale în acest sens, fiind recomandate pentru toți puișorii cu vârste de până la 4 ani.
Scaun de masă bebe înălțător – se remarcă prin faptul că ușurează cu mult munca părintelui. De asemenea, poate fi luat și în vacanță, sau când se servește masa la restaurant. Este recomandat ca acesta să fie sigur și să permită o curățare ușoară, în acest sens contând foarte mult și materialul din care este fabricat. Winfun, scaunul de masă cu înălțător de la Miababy®, este fabricat dintr-un plastic rezistent, ușor de curățat și, datorită butoanelor cu lumină, a sunetelor haioase și a rotițelor care se învârt, îl ajută pe cel mic să se relaxeze și să se bucure de preparatele delicioase.

De luat în calcul atunci când alegi un scaun de masă pentru bebe
Nu doar tipul scaunului este important. Este necesar ca în alegerea celui mai bun produs să se țină cont de următoarele:
Sistemele de siguranță – acestea trebuie să fie de calitate și să împiedice alunecarea sau căderea;
Vârsta micuțului – este necesară în stabilirea scaunului potrivit deoarece influențează gradul de confort al puișorului;
Ajustabilitatea – face mai comodă hrănirea bebelușului și asigură utilizarea pe o perioadă mai lungă de timp;
Curățarea ușoară – este recomandat ca materialele din care este fabricat să permită o curățare ușoară, existența huselor detașabile fiind ideală în acest sens;
Portabilitatea – este importantă atunci când stilul de viață activ al părintelui presupune ca activitatea de hrănire a micuțului să se desfășoare și în alte locuri, nu doar acasă.

Miababy® – un magazin online creat special pentru super părinți
Miababy® pune la dispoziție toate cele necesare dezvoltării armonioase a copiilor, de la hăinuțe și încălțăminte, până la produse de îngrijire, premergătoare și scaune de masă bebe.
Pe miababy.ro se găsesc diverse tipuri de scaune de masă pentru bebeluși, de la cele clasice, la cele multifuncționale și înălțătoare. Prețul unui scaun de masă bebe variază în funcție de model – de la 120 de lei, la 1000 de lei, iar livrarea se efectuează rapid, direct din propriul depozit.

O zi echilibrata tuturor!

XOXO

Leave a Reply