Scaunele de bar – alegerea modernă a specialiștilor

Amenajarea casei implică o atenție deosebită până în cele mai mici detalii. Indiferent de camerele pe care trebuie să le decorăm, e nevoie de eforturi – mai mici sau ceva mai mari pentru a stabili exact ce piese de mobilier alegem, cum le amplasăm și mai ales pentru a respecta anumite reguli care să îi confere locuinței un stil unitar și în același timp deosebit.
Din când în când simțim nevoia să redecorăm și să aducem o senzație de prospețime în cameră. Mediul online ne servește drept sursă de inspirație în acest sens, așadar putem găsi o sumedenie de soluții de amenajări în acest sens.scaunele de bar

Scaunele de bar oferă un aer modern încăperii
Dacă dorești să reamenajezi livingul sau bucătăria într-un stil modern, poți opta pentru amplasarea unor scaune de bar. Aceste piese de mobilier versatile pot oferi încăperii un aer exclusivist, transformând camera într-un spațiu relaxant.

La ce să fii atent când alegi scaunele de bar?
Dincolo de preț, există cel puțin alte trei aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi scaunele de bar și acestea sunt
– Înălțimea;
– Materialul din care au fost confecționate;
– Designul.
Să le discutăm pe rând.
În funcție de înălțime, pe piața de profil se pot distinge:
– Scaune de bar joase (ce au o înălțime de aproximativ 45 de cm);
– Scaune de bar cu înălțime medie (ce au o înălțime de 60-65 cm);
– Scaune de bar înalte (70 și 75 cm înălțime).
În ceea ce privește materialul din care sunt confecționate scaunele de bar, acestea pot fi fabricate din metal, lemn, plastic și pot fi tapițate cu piele ecologică.
Important este să faci o alegere în conformitate cu preferințele, dar și cu necesitățile camerei în care vrei să amplasezi scaunele de bar.
Așadar, va trebui să optezi pentru acele piese de mobilier care se potrivesc cu restul încăperii.
Cât despre designul scaunelor de bar, ei bine – acesta poate fi clasic, modern, simplu sau ceva mai sofisticat. În zilele noastre, există modele pentru toate gusturile – ai la dispoziție o mare varietate de scaune de bar cu spătar sau fără, fixe sau reglabile pe înălțime.
Specialiștii recomandă alegerea acelor scaune care asigură pe de-o parte confort sporit, iar pe de altă parte, suport lombar reglabil atât pentru înălțime, cât și pentru așezare.

Modele de scaune de bar
Dacă vrei să aduci un aer glam bucătăriei tale, poți opta pentru următoarele modele de scaune:
– Scaun de bar din lemn natur cu șezut din lână – înălțime 65 cm
Robust și cu un design elegant, confecționat din lemn natur, acest scaun inspiră naturalețe și eleganță.
– Scaun de bar natur – înălțime 72 cm
Definit printr-un design simplu și atractiv, acest model poate conferi spațiului mai multă personalitate.
– Scaun pentru bar negru cu șezut din lână – înălțime 65 cm
O altă alegere în materie de scaune bar este combinația dintre lemnul vopsit negru și bilele din lână naturală ce conferă acestor piese de mobilier mult rafinament.
Cu scaunele de bar potrivite, ai posibilitatea de a crea un spațiu confortabil și stilat în camera dorită. Nu uita ca în procesul de selecție să ai în vedere caracteristicile de utilitate, design și gradul de confort, indiferent de tipul, culoarea sau dimensiunea lor.

15 comments

  1. Aluculesei Brindusa says:

    cand alegem scaune de bar este chiar foarte util sa stim cum le alegem,trebuie sa tinem cont de toate indrumarile tale,altfel ne trezim ca nu sunt comode si nici nu au design placut.

  2. Paula Ion says:

    Cred ca primul aspect la care trebuie sa fim atenti este la inaltimea scunelor ca sa se potriveasca la barul nostru. Multumim pentru informatii.

  3. Bratu Gabriela says:

    chiar mi-ar placea sa am o bucatarie cu insula in mijloc, sa pot pune niste scaune de bar misto. dar… stii cum e, in general cam trebuie sa te multumesti cu ce ai

Leave a Reply