NO sweat, NO stress cu Perspirex

Auzim mereu ca trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sunt complet de acord cu asta dar, in aceeasi masura stiu ca nu am fi evoluat ca specie daca ne-am fi multumit la stadiul de oameni ai pesterilor. A fi un om civilizat implica nu doar sa ai un vocabular adecvat, sa functionezi dupa principiile  integritarii, moralitatii si eticii ci inseamna sa te poti incadra intr-o colectivitate fara a provoca disconfort celorlalti. Asadar, vorbim de miros, nu  miros de levantica si lacramioare ci mirosul astringent si sufocant al unei transpiratii. Vorbim de camasile ude leorca, de frica de a nu ridica mana ca sa nu se vada imensa pata de transpiratie de la axila, de frica de a te descalta in alta incapere pentru ca iti transpira picioarele si de frica de schimbarile de temperatura.Perspirex

Acum ca am stabilit ca vorbim de diversele tipuri de frica trebuie sa recunoastem ca totusi transpiratia este un proces natural si necesar. Transpiratia este apa pierduta, cu rolul de a regla temperatura corpului, in teorie doar apa cu sare. In practica, ea insa este influentata de bacteriile care locuiesc pe suprafata pielii si care in contact cu  transpiratia pot duce la dezvoltarea unor mirosuri neplacute.

Majoritatea foloseste un anumit mijloc de protectie impotriva mirosului neplacut al transpiratiei sau chiar un blocker pentru cei care sufera de  hiperhidroza. Daca inca nu stii ce inseamna hiperhidroza inseamna ca niciodata nu te-ai confruntat cu transpiratia excesiva, aia care te face leoarca la  minute dupa ce iesi din casa, aia care se declanseaza cand esti stresat, aia care reactioneaza perfect la conditiile schimbatoare de temperatura din jurul ei.

Pentru mine, transpiratia excesiva se produce cel mai frecvent in sezonul rece din mai multe motive: ma imbrac gros pentru ca la momentul plecarii mele de acasa este mult mai frig decat va fi in restul zilei, ajung la munca unde de regula e cald, transpir, apoi ies iar din cladire si iar intru. Repetand acest tipar imi asigur o zi plina de variatii de temperatura si umiditate asa ca glandele sudoripare sunt confuze, stresate si produc ceea ce stiu ele mai bine: transpiratia.Perspirex

De multe ori deodorantul stick nu ma ajuta, tocmai datorita fluctuatiilor de temperatura si, pentru a preveni o imensa pata in zona axilei am decis sa folosesc un blocker. Desi trendul pe piata este apelarea la solutiile naturale, experienta mea cu deodorantul de la Forever Living nu a facut decat sa imi intareasca credinta ca pentru anumite probleme a fi natural nu e destul.

Perspirex a fost unul dintre sponsorii de la Bucovina Beauty 2 si ne-am bucurat ca a venit cu o solutie la o problema de actualitate dar niciodata pe deplin tratata tocmai din cauza faptului ca marea majoritate confunda deodoratele cu antiperspirantele.

Ca sa fim clari, deodorantele te lasa sa transpiri in voie si iti “estetizeaza” mirosul, pe de alta parte, antiperspirantele sau blockerele sunt destinate problemei transpiratiei excesive si fac o mult mai buna treaba in reglarea acesteia. Perspirex roll-on, in variantele sale original si forte, a adus o solutie la problema transpiratiei si o usurinta in aplicare, care duc intr-un timp foarte scurt la reglarea cantitatii de apa pierduta prin axila.

Mai mult de 1/3 din populatie se confrunta cu aceasta problema, asa ca Perspirex a dezvoltat o intreaga gama de ingrijire pentru persoanele cu nevoi deosebite de control a transpiratiei. Cu doar 1 aplicare pe zi, Perspirex ofera protectie de pana la 5 zile.Perspirex

Folosire:

Perspirex roll on se aplica mereu pe pielea uscata si niciodata la mai putin de 48 de ore de la orice procedura de epilare. Nu se aplica pe pielea cu leziuni si niciodata mai mult de 2 aplicari in sus si in jos. Folosit corespunzator, inainte de culcare, seara si apoi dimineata, cu aplicare de deodorant obisnuit duce in maxim 7 zile la reglarea glandelor sudoripare in vederea reducerii cantitatii de transpiratie. E posibil ca la primele aplicari sa simtiti usoare intepaturi, e o senzatie normala care la urmatoarele folosirise va estompa din intensitate.

Roll on-ul Perspirex cat si celelalte produse din familia antiperspirantelor le puteti gasi pe site-ul oficial impreuna cu raspunsurile la cele mai uzuale intrebari si modalitatea detaliata de folosire.

Voi va confruntati cu aceasta problema? ce folositi pentru a va tine sub control transpiratia?

O zi placuta, fara stres, fara transpiratie!

XOXO

5 comments

  1. Mihaela says:

    L-am primit si eu spre testare de la Buzzstore acum ceva vreme si de atunci nu ma mai despart de el, este intradevar foarte eficient impotriva transpiratiei. Stau fara griji chiar si 5 zile. Eu am si varianta verde.

  2. Rokolla says:

    Eu sunt una dintre acele persoane care sufera de transpiratie excesiva si este cel mai deranjant vara cand acea transpiratie se vede si pe bluza. Ma bucur si eu ca am descoperit Perspirex pentru ca a fost chiar eficient in cazul meu

Leave a Reply