Studiile salariale si cum pot fi ele folosite pentru atragerea salariatilor. Modulul 13

Cursuri simple de salarizare! Asta ofera Institutul Eurocor si, daca esti interesat sa urmezi oricare din cele cateva zeci de cursuri pe care le pune la dispozitie, atunci vei putea spune cu adevarat ca invatatul nu a fost nicicand mai simplu. Eu am ales sa urmez cursurile de salarizare care sunt impartite in 16 module si, desi nu credeam ca va deveni mai usor pe parcurs sau ca voi reusi sa finalizez toate modulele, iata ca am ajuns deja la cel de-al 13-lea modul, urmand ca in luna mai sa fie ultimul articol dedicat acestui subiect iar eu trebuind sa ma pregatesc pentru examenul final.atragerea salariatilor

Daca modulul anterior a abordat problema relatiei responsabilului de salarizare cu managerii, iata ca in modulul de fata, nr 13, trateaza unul dintre aspectele pentru care persoana care se ocupa de salarizare ar trebui sa intre in contact cu managerul si anume, pentru atragerea salariatilor.atragerea salariatilor

Atragerea salariatilor este un domeniu ce merge mana in mana cu piata fortei de munca si de ce anume are aceasta de oferit. Asadar, modulul 13 vorbeste despre ce inseamna brandul de angajator, care sunt angajatii cheie cu ajutorul carora se desfasoara activitatea si de unde se pot atrage noi angajati cheie pentru a perpectua dezvoltarea companiei. Potentialii angajati si locul de unde pot fi atrasi acestia reprezinta un avantaj competitiv in piata fata de concurenta deoarece ei vor contribui activ la dezvoltarea firmei. Insa ce faci atunci cand nu doar banii conteaza pentru acestia? Care sunt parghiile prin care vei reusi sa ii atragi in firma ta si cum poti face asta oferindu-le ceva in plus, o sansa de dezvoltare profesionala, cursuri de specialitate, un plan de promovare ierarhica sau alte avantaje precum abonamente la sala, asigurare medicala privata, etc.
atragerea salariatilor

Modulul nr 13 vorbeste despre conceptul de orientare catre piata si despre crearea unui avantaj competitiv, despre brandul de angajator, strategii concurentiale insa, cel mai important, vorbeste despre sisteme de salarizare si cum pot fi folosite studiile salariale pentru atragerea salariatilor. Politicile firmei, inclusiv cea legata de salarizare, pot sprijini organizatia si pot contribui la dezvoltarea ei, oferind baza pentru definirea si implementarea celor mai potrivite masuri atat pentru atragerea cat si pentru pastrarea in firma a angajatilor valorosi.

Pana data viitoare, cand vom vorbi de mentinerea angajatilor, va urez o zi cat mai placuta!

XOXO

13 comments

  1. Emilia Oana says:

    Cursurile celor de la Eurocor au devenit foarte populare. Dintre toate m-ar interesa cursul de limba engleza. Cu siguranta ti-ar folosi, mai ales daca diploma este acreditata.

  2. Mirela Marin says:

    Cursurile eurocor sunt foarte utile și au destul de mare variatate de domenii.
    Cel de astăzi este util atât pentru angajatori cât și pentru angajați.
    Succes!

Leave a Reply