Un mobilier dormitor poate fi modern si ieftin?

Cu siguranta, locul unde ne petrecem cel mai mult timp este dormitorul, care reprezinta spatiul personal al fiecaruia dintre noi, un adevarat sanctuar ce ne poarta emotiile, visurile si trairile. Atunci cand doresti sa amenajezi acest loc foarte important pentru calitatea vietii, ai nevoie in primul rand, de mobilier dormitor. Cea mai mare greseala este in momentul in care te-ai decis sa achizitionezi mobilierul pentru dormitor. Vei da buzna prin magazine, nu vei stii exact ce sa alegi, o sa cauti pe foarte multe site-uri, desigur, vei lua in calcul si bugetul, spatiul disponibil, etc. La final vei achizitiona, poate, acel mobilier dormitor care nu ti se potriveste. De ce se intampla asta?mobilier dormitor

Pentru ca totul s-a efectuat in graba.

In primul rand dormitorul este singura camera care iti apartine doar tie, de aceea, ea trebuie sa poarte amprenta ta, sa aiba o bucatica din personalitatea ta, sa se exprime asa cum te exprimi tu. Nu este obligatoriu sa achizitionezi mobilier dormitor intr-un set standard: pat, noptiere, sifonier, comoda.

Gandeste-te daca ai nevoie de comoda sau de noptiere, daca nu sunt necesare, spatiul lor poate fi ocupat cu altceva, ceva care te reprezinta. Daca iti place sa citesti, de exemplu, de ce trebuie sa fie biblioteca doar in living? Poti opta pentru o etajera cu cateva rafturi, sau poti alege o biblioteca micuta unde sa iti pastrezi cartile preferate chiar in camera ta, aproape de tine.mobilier dormitor

Daca nu consideri ca ai nevoie de multe haine, ce sa alegi la achiztionarea de mobilier dormitor, un dulap mare, cu spatii generoase de depozitare? Unul micut cu cateva rafturi poate fi suficient, daca garderoba ta nu este atat de cuprinzatoare. In locul ramas gol ai putea aseza plante sau o oglina mare, sau orice altceva consideri potrivit.

Gandeste-te la pat, daca esti adult, ideal ar fi ca patul sa aiba dimensiuni generoase, pentru a te putea odihni corespunzator. Patul este elementul cheie intr-un dormitor si lui trebuie sa ii acorzi cea mai mare atentie atunci cand te hotarasti sa cumperi mobilier dormitor.

Aceste lucruri fiind spuse, este foarte important sa iti apreciezi dormitorul la adevarata lui valoare, si sa alegi mobilier dormitor potrivit pentru stilul si personalitatea ta. Informeaza-te bine despre magazinele ce comercializeaza mobilier, efectueaza masuratorile, fa-ti un plan al pozitionarii fiecarui obiect de mobilier dormitor si apuca-te de decorare.

Nu uita, dormitorul unei persoane spune totul despre acea persoana, asa ca, pe langa un mobilier dormitor potrivit gusturilor tale, trebuie sa menti si ordinea in camera.

O zi inspirata!

XOXO

9 comments

  1. Anca says:

    Dormitorul l-am amenajat exact asa cum imi place, este locul unde ma relaxez si trebuie sa ma reprezinte.

  2. Simona says:

    Este adevarat. Dormitorul spune multe despre o persoana. Foarte interesant articolul. 😘😘 As vrea sa imi schimb mobilierul din dormitor. De pat sunt foarte multumita.

  3. Rokolla says:

    Imi place modelul de dormitor ales, dar si sfaturile oferite. In privinta dormitoarelor nu intentionez sa fac schimbari in urmatoarea perioada. Dar nu pot spune acelasi lucru despre baie si bucatarie

Leave a Reply