Cum sa alegem cea mai buna lampa pentru manichiura tehnica?

Atat lampa UV cat si lampa LED sunt create pentru a usca gelurile UV si ojele semipermanente. Cu toate ca ambele sunt usor de utilizat, inainte de a alege una este bine sa ii cunoastem caracteristicile pentru a putea lua decizia corecta. In acest articol vom discuta despre aceste caracteristici, astfel incat acest ritual important de infrumusetare sa fie cat mai placut posibil.lampa pentru manichiura tehnica

Ce este o lampa pentru manichiura tehnica si la serveste?

O lampa UV sau LED pentru manichiura reprezinta un dispoztiv destinat aplicarii de unghii cu gel, precum si realizarii unei manichiuri cu oja semipermanenta. Efectul produs de lumina ultravioleta pe smaltul specializat are ca efect uscarea si fixarea acestuia pe suprafata unghiei pentru a obtine rezultate de lunga durata. Uscarea cu astfel de lampi a produselor corespunzatoare rezulta o manichiura intacta pentru aproximativ patru saptamani, cu mult mai mult fata de lacurile de unghii clasice, care rezista pana la trei, patru zile.

Caracteristici esentiale

  • Dimensiune
  • Lumina lampii
  • Temporizator
  • Design exterior

Exista lampi mai mici in care se pot usca pana la doua unghii in acelasi timp, dar si lampi care permit uscarea a cinci unghii. Din punct de vedere al confortului, lampile LED sunt cele mai indicate atunci cand doriti sa luati lampa undeva cu dumneavoastra, deoarece acestea se pot transporta usor din cauza dimensiunii si greutatii lor reduse.

Majoritatea lampilor folosesc lumina ultravioleta. Puterea disponibila pentru aceste lampi este de 36 de W. Cu cat mai multa putere are o lampa, cu atat mai usoara este uscarea produsului. Lampile cu lumina LED asigura o uscare rapida, are un consum mai mic de energie, poate fi utilizata pentru un timp indelungat, puterea definitorie fiind de 48 W. Becurile unei lampi UV trebuie sa fie schimbate periodic, insa, lampa LED este avantajata din acest punct de vedere, deoarece ledurile nu sunt predispuse la rupere sau la topire. Timpul de utilizare a unei lampi LED este de pana la 50.000 de ore. Ambele lampi au avantajele lor, o lampa UV are un pret mai redus in comparatie cu lampa LED, iar o lampa LED ofera o uscare mai rapida. Cu toate acestea, ambele isi indeplinesc eficient scopul pentru care au fost achizitionate.lampa pentru manichiura tehnica

Fiecare lampa are un sistem de sincronizare diferit. In unele cazuri lampa are doar butonul de ON/OFF, caz in care dumneavoastra trebuie sa controlati expunerea unghiilor la lumina ultravioleta. In alte cazuri, lampa are butoane care permit oprirea automata dupa 30, 60, 90, 120 de secunde, unele au si optiuni suplimentare pentru 30 sau pentru 120 de minute. O lampa cu temporizator, indiferent daca vorbim de o lampa UV sau de una LED, prezinta doua avantaje: unghiile vor fi expuse la lumina in mod egal si datorita temporizatorului care se opreste dupa expirarea timpului pentru care a fost setat, veti economisi energie, deci resurse financiare.

Fiecare lampa de unghii ofera o forma, o pozitie distincta a butoanelor, culori variate,etc. Exista multe optiuni in momentul achizitionarii unui astfel de produs: forma rotunda, ovala, patrata, dreptunghiulara, butoane mici, mari, luminoase si exemplele pot continua. Indicat este sa alegeti o lampa care se potriveste in spatiul pe care il aveti la dispozitie pe masa de lucru.lampa pentru manichiura tehnica

De unde putem achizitiona lampi pentru manichiura tehnica?

Daca doriti o manichiura exceptionala cu rezultate vizibile si de durata alegeti lampi pentru manichiura din magazinul Nails Up. Magazinul online Nails Up ofera produse pentru manichiura si pedichiura, de asemenea, este dotat cu o gama variata de aparatura profesionala, menita sa satisfaca si cele mai complexe gusturi. Pentru a va convinge, accesati site-ul magazinului Nails Up, consultati specificatiile lampilor si alegeti ceea ce considerati potrivit pentru dumneavoastra.

7 comments

  1. Andreea G says:

    Pentru mine intreg articolul a fost plin de informatii utile. Cu toate ca imi fac manichiura acasa si folosesc oja clasica, putine detalli despre alegerea unei lampi pentru manichiura tehnica nu strica.

  2. Rokolla says:

    Nu stiam ca trebuie sa urmaresc aceste aspecte. Eu am luat-o pe prima care mi-a iesit in cale si spre norocul meu a fost buna.

Leave a Reply