Aceeasi femeie, zeci de feluri de frumusete

femeie frumoasa

Cum arata cea mai frumoasa femeie?

Frumusetea universal valabila, nu exista! Frumusetea este o reflexie a propriilor notiuni culturale si personale despre ce inseamna a fi frumoasa. Probabil si de asta de multe ori se spune ca frumusetea sta in ochii celui care priveste! A fi frumoasa inseamna a fi increzatoare in tine. Frumusetea unei femei de multe ori nu se vede iar noile standarde de frumusete care implica transformarea ei, aproape radicala, se bazeaza pe lipsa acesteia de incredere. De aici se nasc complexele pe care le-ar putea avea, provenite din exterior sau auto-induse, ele nu fac nicio favoare unei femei vulnerabile la parerile celorlalti sau foarte critica cu ea insasi.

Aceeasi femeie frumoasa, si totusi …

Un experiment foarte interesant a fost facut acum cativa ani de o fotografa. Ea a trimis un portret al unei femei in 20 de tari, la icon-uri in domeniul frumusetii si le-a cerut sa infrumuseteze acel chip. Rezultatele au fost cat se poate de diferite, acelasi chip fiind infrumusetat in 20 de feluri complet diferite. Nimeni nu a lasat portretul needitat pentru ca, frumusetea vazuta prin ochii lor era alta: mai blonda, mai bruneta, cu machiaj sau fara. Acest experiment este cea mai buna cale de a vedea ce transformari trebuie sa sufere o femeie pentru a atinge un anumit grad de frumusete influentat de cultura unui individ.

Frumusetea vine din interior, la propriu si la figurat!

Ceea ce trebuie sa stim e ca frumusetea vine din interior! Chiar daca folosesti machiaj pentru a-ti face un chip frumos, nu ai fi reusit nicio clipa sa fii cu adevarat frumoasa daca acel machiaj nu ti-ar fi sporit doza de incredere deja existenta. Iar pentru a-l purta zilnic trebuie sa fii destul de increzatoare in tine astfel incat parerile celorlalti sa nu conteze. Vanitatea si viata traita pentru altii este insa moartea increderii in sine, tocmai de asta unul din ele este si pacat capital, langa crima. Pentru ca, prin vanitate si superficialitate iti ucizi propriul spirit sau iti cladesti pe o temelie fragila o incredere exagerata.femeie frumoasa

Frumusetea vine si la plic: noua gama ColagenERA

Laboratoarele Remedia impreuna cu Green Sugar, renumitul indulcitor natural cu zero calorii, indice glicemic scazut, stabil la gatit si obtinut din stevie, au creat o bautura care hraneste atat necesarul de incredere cat si necesarul de nutrienti necesar corpului pentru a se simti tanar.

Colagenul este o parte componenta a tuturor produselor din aceasta gama, indiferent ca folosim ceaiurile sau smoothie-urile, calde sau reci, colagenul marin din compozitie (apx. 2 g la plicul de 10g) aduce beneficii vizibile si de durata asupra parului, pielii si oaselor. Un antiage-ing consacrat pe care il regasim in aproape toate produsele de ingrijire, colagenul marin din stickurile ColagenERA este obtinut din surse organice (pielea si solzii pestilor), insa va asigur ca nici gustul si nici mirosul de peste nu se simt in bauturi!femeie frumoasa

Colagenul protejeaza ficatul, imbunatateste diabetul de tip 2, elimina radicalii liberi, reda stralucire parului, are structura apropiata de cea a colagenului uman, peste 60% din cartilajul articular este colagen, influenteaza longevitatea sporind calitatea vietii.

ColagenERA este o gama de suplimente dedicata frumusetii, in ansamblu, reducand ridurile prin cresterea nivelului de colagen din piele, reducand celulita care se formeaza din cauza drenarii ineficiente a pielii, ajutand in diete si la reducerea greutatii corporale, fortificand oasele si articulatiile, protejand vederea si multe altele. Colagenul este denumit si “proteina tineretii” pe buna dreptate deoarece efectele sale se intind in toate domeniile, facandu-ne sa avem o stare generala buna, sa ne simtim tinere, sa ne sporim doza de incredere si sa ne simtim de neinvins in fata oricarui obstacol.

Tu cum ai ales sa incluzi colagenul in dieta ta zilnica? Ce te face sa te simti o femeie frumoasa?

O zi echilibrata!

XOXO

 

 

Lasă un răspuns