Detergent Masina de Spalat Vase – solutia ecologica Ecozone

detergent masina de spalat vaseIndiferent ca esti sau nu ecologist, exista o solutie ecologica pentru fiecare problema legata de mediul in care locuiesti. Una din acele probleme este spalatul vaselor, iar solutia este un detergent masina de spalat vase ecologic, sub forma de tableta.

Faptul ca o masina de spalat vase ne scuteste de mult timp nu mai este de mult o noutate. De ce sa stai la spalat vase dupa o petrecere sau o masa cu familia cand poti la fel de bine sa pui putin detergent in masina de spalat vase si sa rezolvi in scurt timp o cantitatea generoasa de vase, in acelasi timp dezinfectandu-le, lucru pe care nu il poti face spaland clasic din cauza temperaturilor mai ridicate. Timpul petrecut cu familia, prietenii, cu tine, cu hobbyurile tale este mai important, de asta sunt atat de multe echipamente care ne pot ajuta.

detergent masina de spalat vase

Poate esti ecologista si consideri ca poluezi cu masina de spalat vase si preferi varianta clasica, insa afla ca astfel, consumi mai multa apa decat ai consuma intr-un ciclu de spalat la masina de spalat vase, in plus, noile modele devin din ce in ce mai performante si mai putin poluante prin consumul mai mic de resurse si cu rezultate optime. In plus, cat detergent ai consuma spaland toate acele vase la mana? Destul de mult, chiar daca se promoveaza ca o singura picatura spala cateva zeci de farfurii, in plus, vorbim de timpul tau! De timpul care nu iti mai ajunge si ti-ai dori sa tragi de el cat poti pana se termina ziua. De asta e nevoie de masina de spalat vase: pentru a castiga timp.

Iar daca o ai deja, stii ce binecuvantare este atunci cand nu mai pierzi timp sa speli sau sa clatesti vase in timp ce altii dorm demult! In plus, tie iti pasa si de mediu, asa ca folosesti cate o tableta eco la fiecare ciclu de spalare. Indiferent ca stai la bloc sau la casa, ca a ajuns la tine conducta de canalizare sau inca ai fosa septica, orice apa menajera mai putin poluata inseamna apa mai curata, mai putine reziduuri ce trebuie eliminate in urma epurarii si implicit un mediu mai curat.

Pana la urma de ce ai folosi solutiile clasice cand variantele eco sunt la fel de eficiente? Stiu, o faci pentu diferenta de pret. Cat e asta? 2,3,10 lei? Dar daca in 10 ani ramai fara ghetari, fara anumite specii de animale si plante, fara posibilitatea de a inspira un aer curat, cat ai da atunci pentru o gura de aer proaspat de munte? Spui ca esti un parinte bun dar daca ai asa o mare grija de el de ce il privezi de aceeasi natura in care tu te-ai lafait? De ce iti privezi copilul de un mediu curat daca tii la el?detergent masina de spalat vase

Cei de la Ecozone considera ca educatia si respectul fata de mediu se invata de acasa asa ca propun sa incepem cu propria casa si sa o transformam intr-o zona Eco. Ei merg pe premisa ca omul sfinteste locul si nu trebuie sa il deterioreze, astfel, cu gama de produse de curatare Ecozone mediul inconjurator nu sufera. De la produse de curatenie interesul lor s-a extins si catre gama de ingrijire copii si bebelusi pentru a ajuta la exluderea produselor daunatoare din rutina zilnica. Eu am ales detergent sub forma de tableta eco pentru masina de spalat vase. Hai sa vezi daca da randament sau nu!

Acest detergent pentru masina de spalat vase este nu doar eco dar si eficient, curatand chiar si resturile de mancare uscata iar daca o asociezi unui program de curatare mai intens, vasele vor luci de curatenie. In plus, mereu mi sa parut ca un program de dezinfectat vesela face toti banii atunci cand ai biberoane, sticle de apa pentru copil, caserola cu mancare sau alte recipiente pe care le folosesti constant si niciodata nu prea pori sa le speli eficient la mana. Iar acum, cu o tableta eco totul devine si mai sanatos pentru ca nu se foloseste de ingrediente toxice in procesul de curatare.

Ingrediente: Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Silicate, Sodium Citrate, Alcohol propoxylate Ethoxylate, Sodium Sulfate, Sodium bicarbonate, Sodium Chloride, Tetraacetyl Ethylene Diamine, Polyethilenglicol, Citric Acid, 2- Propenoic Acid, Sodium salt, Enzymes, sodium carboxymethyl inulin, Alchilpolyglucoside, Polysiloxane, Talc,1,2-Propylene Glycol, Hydrated Amorphous Silica,1,2,3 -Benzotriazole.

detergent masina de spalat vaseMod de folosire:

1) Indepartati resturile alimentare si clatiti articolele foarte murdare.

2) Pozitionati tableta in tava compartimentul de dozare sau in partea de jos a masinii de spalat la ciclurile scurte.

3) Rulati programul normal.

  • Cicluri scurte (50 de minute sau mai putin) – desfaceti si puneti tableta direct in partea de jos a masinii de spalat vase.
  • Cicluri normale (50 de minute sau mai mult) – desfaceti si puneti tableta in compartimentul de dozare al masinii de spalat vase.

Alte cateva motive pentru a folosi o detergent pentru masina ta de spalat vase sau alte produse din gama Ecozone ar fi urmatoarele:

– sunt produse cu ingrediente derivate din plante
– sunt eco-friendly
– sunt non-toxice
– sunt sigure pentru fosa septica
– gama pt bebelusi este testata dermatologic pt piele sensibila
– sunt prietenoase si sigure pentru animalele de casa
– nu contin ulei de palmier
– contin enizme si NU ingrediente caustice
– ambalajele sunt 100% biodegradabile – ZERO plastic
– nu contin fosfati

Cutia cu tablete bio pentru masina de spalat vase  impreuna cu toata gama de produse Ecozone o puteti gasi pe Rangali, alaturi de mii de alte produse naturale. Daca a existat vreodata o posibilitate de a face lucrurile mai natural si mai ecologic cu siguranta pe Rangali o veti gasi pe ea potrivita pentru voi.

La orice problema zilnica sau necesitate exista o solutie ecologica, trebuie doar sa o alegi pentru a-ti asigura atat tie cat si copiilor tai sansa la un aer curat cat mai mult timp. Schimbarea incepe prin lucuri marunte pe care le poti face zilnic fara a considera spiritul ecologic o indatorire ci mai degraba ceva instinctiv, natural. Tu la ce solutii ecologice ai apelat pana acum, indiferent ca vorbim de produse de ingrijire sau de curatenie?

O zi echilibrata!

XOXO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?